Biçer Pano İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde Düzenlenen Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’nde Ürettiği Panoları Sergiledi

5.12.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Biçer Pano, Biçer Pano İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde Düzenlenen Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’nde Ürettiği Panoları Sergiledi

Biçer Pano 1-3 Kasım tarihleri arasında İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenen Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi'nde katılımcı firmalar arasında yerini aldı.

Yurtiçi ve yurtdışı fuarlara katılarak ürettiği ürünlerin kalitesi ile ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Biçer Pano’nun Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’nde sergilediği panolar sektör temsilcilerinden tam not aldı.

3 gün süren fuar boyunca ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Biçer Pano standında yer alan firma temsilcileri ziyaretçilerini en iyi şekilde ağırlayarak panolarla ilgili ziyaretçileri bilgilendirdiler.

Kuruluşundan itibaren istikrarlı bir şekilde büyüyen Biçer Pano’nun ürünleri hem yurtiçinde hem de yurtdışında çok sayıda projede kullanılmaktadır. Firma yetkilileri kuruldukları günden bu yana kaliteyi rehber edindiklerini belirterek bugünlere gelmelerinde kaliteli ürün üretmelerinin etkili olduğunun altını çizdiler. Kalitenin yanında müşteri memnuniyetine de çok dikkat ettiklerini söyleyen yetkililer fuarda gördükleri ilgiden dolayı da çok mutlu olduklarını belirttiler.