Denizli Pano Win Eurasia Fuarı'nda Üretimini Gerçekleştirdiği Panoları Sergiledi

6.7.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Denizli Pano, Win Eurasia, Denizli Pano Win Eurasia Fuarı'nda Üretimini Gerçekleştirdiği Panoları Sergiledi

Farklı sektörlerdeki ihtiyaçları karşılamak üzere, iş ortaklarının gereksinimlerine özel ve hızlı çözümler sunarak yüksek kaliteli ve güvenli elektrik panosu ve endüstriyel kabin imalatı gerçekleştiren Denizli Pano üretimini gerçekleştirdiği panoları 05-08 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Win Euraisa Fuarı’nda yurtiçinden ve yurtdışından gelen ziyaretçilerle buluşturdu.

Ege Bölgesinin en büyük pano üreticilerinden birisi olma başarısını gösteren Denizli Pano’nun fuardaki standı çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçinin ilgisini çekti. Stantta yer alan Denizli Pano’nun deneyimli ve bilgili yetkilileri tarafından standa gelen ziyaretçilere panolarla ve panoların özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgi verildi.

Fuarda görüştüğümüz Denizli Pano yöneticileri ziyaretçilerin panolarına gösterdikleri ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirterek fuarda yeni iş bağlantıları kurduklarını söylediler.

Denizli Pano – Dpan Hakkında

Denizli Pano Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. farklı sektörlerin ihtiyaçlarına yönelik olarak yüksek kaliteli elektrik panosu, makine ve otomasyon kabinleri üreten bir şirkettir.

Fabrikamızdaki CNC punch, CNC abkant, poliüreten dökme conta, gaz altı ve lazer kaynak atölyesi ve elektrostatik fırın boya parkurlarımızla iş ortaklarımızın taleplerine uygun olarak elektrik panosu ve endüstriyel kabin üretimi yapıyoruz.

Sanayi, otomasyon, elektronik, telekomünikasyon gibi sektörler için prototip oluşturma, proje bazlı seri üretim, büyük ölçekli üretim gibi yöntemlerimizle iş ortaklarımızın gereksinimlerini özel ve hızlı çözümler sunarak karşılıyoruz.

Sahip olduğumuz sertifikalarla kalite standartlarına uygun üretim yapıyoruz.

“Önce müşteri memnuniyeti” ilkesini benimsiyoruz; uzun süreli iş birlikleri gerçekleştirdiğimiz yüzlerce iş ortağımızın memnuniyetini arkamıza alarak geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyoruz.

Kalite, güven, samimiyet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Denizli Pano ile iş ortağı olmak için sizleri bizimle irtibata geçmeye davet ediyoruz.