45xBlokPriz'in All4Wood 2024 Warsaw Fuarı'ndaki Başarısı

18.6.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Blok Priz, 45xBlokPriz'in All4Wood 2024 Warsaw Fuarı'ndaki Başarısı

45xBlokPriz, All4Wood 2024 Warsaw Fuarında Büyük İlgi Gördü

Netwobil Elektronik ve Bilişim Sistemleri Ltd. Şti.'nin markası olan 45xBlokPriz, 14-16 Mayıs tarihleri arasında Varşova’da düzenlenen All4Wood 2024 Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini sergiledi. Şirketimizden Genel Müdür Umut Kadir Yılmaz ve Dış Ticaret ve Pazarlama İletişimi Uzmanı İrem Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleşen fuarda, markamız büyük ilgi topladı.

Ürün Tanıtımları ve İlgi Çeken Detaylar

2013 yılında kurulan Netwobil Elektronik ve Bilişim Sistemleri Ltd. Şti., 2019 yılından beri alüminyum soket kutuları, kabinet aksesuarları ve fiber paneller üretmektedir. Fuarda masa gömme soket kutuları, kapaklı/kapaksız venüs standart profilleri, omurga kablo düzenleyiciler, sütun soket kutuları, açılı soket kutuları, açılı ayaklı soket kutuları ve wireless & 3 modül şarj yuvarlak masa gömme ürünlerimizi tanıttık. Bu ürünlerimiz, özellikle aynı tarihlerde ve aynı salonda yer alan Furnitech EXPO 2024 ve Furniture Contract EXPO 2024 fuarlarının ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Fuara Katılımın Önemi ve Kazanımlarımız

45xBlokPriz olarak ilk yurtdışı fuar deneyimimiz olan All4Wood 2024 Warsaw, bize Polonya pazarına giriş yapma, rakiplerimizi tanıma ve yeni iş bağlantıları kurma fırsatı sundu. Fuarda özellikle 2. gün yoğun bir ilgiyle karşılaştık ve birçok yeni bağlantı kurma şansı yakaladık. Üçüncü gün ise önceki günlerde kurduğumuz bağların tekrar ziyaret edilmesi ve görüşmelerin devam etmesi bizim için önemli bir başarı oldu.

Fuar ve Gelecek İçin Öneriler

Fuara katılımımız sırasında, fuarın genel anlamda ilk kez Varşova’da düzenlenmesi nedeniyle beklediğimiz ziyaretçi sayısını tam olarak yakalayamadık. Gelen ziyaretçilerden aldığımız geri bildirimler, fuarın tanıtımının daha geniş kitlelere ulaşmasının önemli olduğunu gösterdi. Gelecek yıllarda fuarın daha etkin tanıtılması, hem katılımcı firmalar hem de ziyaretçiler açısından daha faydalı olacaktır. Ayrıca, fuar alanının genişliği ve birkaç fuarı birleştirmeye müsait olması, gelecekte de bu alanın kullanılabilirliğini öneriyoruz