45xBlokpriz, 2023 İsaf Fuarı’nda Ürün ve Çözümlerini Sergiledi

7.10.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Block Priz, 45xBlokpriz, 2023 İsaf Fuarı’nda Ürün ve Çözümlerini Sergiledi

2023 İSAF Fuarı, güvenlik, otomasyon ve zayıf akım uygulama sektörünün liderlerini bir araya getirdi.

Bu önemli etkinlikte, alüminyum priz kasaları, zemin priz kasaları, sıva üzeri data kutuları, kamera montaj kutuları ve 19” Kabinet aksesuarları gibi ürünler sunan bir firma olarak, müşterilerimize ve müşteri adaylarına ikinci kez bu etkinlikte eşlik ettik. 2023 İSAF Fuarı'nda sunduğumuz yeni tasarımlar ve geniş ürün yelpazemiz hakkında daha fazla bilgi verebilme fırsatı bulduk. Firmamız, 2018 yılından bu yana alüminyum priz kasaları ve aksesuarları üreterek sektördeki yeniliklerin öncü firmalarından biri haline gelmiştir. Bu etkinlikte de zayıf akım uygulama sektörü için çeşitli ihtiyaçları karşılamak üzere yeni tasarımlar ve ürünler sunmaktan gurur duyduk.

Alüminyum priz kasaları, karmaşık ofis ortamları, şık mutfak vb. ortamlardaki görüntü bütünlüğünü yakalamanın yanı sıra yüksek kaliteli malzemeler ve dayanıklı tasarımı ile sizlere geniş bir seçim yelpazesi sunar. Yarattığımız çeşitlilik sayesinde, her ortama uyum sağlayan alüminyum priz kasalarımız, eloksal kaplama olduğu için çizilmelere karşı dayanıklı ve uzun ömürlüdür.  Ayrıca, ARGE masaları, atölye tezgâhları ve laboratuvarlar için standart ve özel üretim priz kasaları da sunuyoruz. Zemin priz kasaları hem zemine hem de masaya monte edilebilir olup bir den fazla kullanım alanını destekler. Estetik tasarımı sayesinde mekanlarınızı düzenli ve şık tutar. Sıva üzeri data kutuları, montajı kolay olan ve minimal duruşuyla gereksiz yer işgal etmeyen data kutularıdır. Kamera Montaj Kutularına kazandırdığımız menteşe özelliği sayesinde montajı, her zamankinden daha kolay olmakla birlikte dayanıklı bir üründür. Blokpriz olarak, kabinetlerinizi kolaylıkla organize etmek için geniş bir aksesuar yelpazesi sunuyoruz. Bunlara örnek olarak PDU çeşitleri, kapama panelleri, raflar, fanlar, patch paneller vb. ürünlerle, sizlere hizmet veriyoruz.

Firmamız, yerli üretim ve kaliteli ürünler konusunda büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Üretim ve paketleme standartlarımızı dünya standartlarını göz önüne alaraktan üretmekteyiz. Tasarım patentlerimiz, Yerli Malı Belgemiz, Marka Tescilimiz, ISO 9001:2015, CE belgelerimiz gibi pek çok kalite kontrol belgelerinin de düzenli olarak kontrolünü yapmaktayız. Kalite kontrolden ödün vermeden, çıktığımız bu yolda ilerliyoruz.