Legrand Türkiye Online Eğitimlerle Sektörün Gelişimine Katkı Sağlamaya Devam Ediyor

4.10.2020 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Legrand Türkiye, Legrand Türkiye Online Eğitimlerle Sektörün Gelişimine Katkı Sağlamaya Devam Ediyor

Sektörün gelişmesi adına Legrand Türkiye, Mayıs 2020 tarihinden itibaren 1.250’nin üzerinde sektör çalışanına ürün, sistem ve projelerini anlatmak için online eğitim verdi.

Pandemi sürecinde dijital dönüşüm ile birlikte yeni kavramlar ve yeni bir düzen kazanan iş dünyası online eğitimlerle birlikte daha fazla verimlilik alanı elde ediyor. Sektörün gelişimine katkı sağlayan ve bu konuda her zaman öncü olan Legrand Türkiye, Mayıs 2020 tarihinden itibaren toplamda 1.250’nin üzerinde sektör çalışanına ürün, sistem ve projelerini anlatmak için online eğitim verdi.

Bugüne kadar (IoT) nesnelerin interneti, ev otomasyonu, şalt ürün portföyü, ses ve görüntü aktarım teknolojileri, ofis çözümleri, anahtar priz serileri, statik ve dinamik UPS, yapısal kablolama ve data center çözümleri gibi birçok eğitim veren Ülke Pazarlama Direktörlüğü Eğitim Birimi, sektörün hızla gelişmesine katkı sağlamak amacıyla ilerliyor. Teknik anlamda yeni ürün ve sistemleri anlatan Eğitim Birimi, aynı zamanda Legrand’ın bugüne kadar piyasaya sunduğu ürünlerin tasarlanmasından üretim aşamasına kadar bir çok heyecan verici bilgiyi de katılımcılarıyla paylaşıyor. Legrand’ın tüm ürün ve sistem çözümleri online ortamda aktif bir şekilde sergilenirken eğitime katılanlarda sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor.

Elektrik, enerji ve teknoloji sektörü hızla değişirken online eğitimlerle birlikte inovasyon ve teknolojik çözümler hakkında bilgi edinmek herkes için büyük bir gelişim fırsatı oluyor. Bu doğrultuda Legrand Türkiye öğrendiklerini, sunduğu çözümleri sektörle teorik ve pratik eğitimlerle paylaşıyor.