Abdullahoğlu Elektrik Aydınlatma Armatürlerinin Üretimi, Titizlik ve Yüksek Teknoloji Gerektirir

21.2.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Abdullahoğlu Elektrik, Abdullahoğlu Elektrik Aydınlatma Armatürlerinin Üretimi, Titizlik ve Yüksek Teknoloji Gerektirir

Abdullahoğlu Elektrik, ev, ofis, fabrika, park-bahçe, sokak, havuz gibi pek çok alanın aydınlatılmasına yönelik ürettiği ve ithal ettiği ürünlerle sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alıyor.

Pek çok ACK ürünü yüksek verimli LED aydınlatma armatürlerinin üretimini gerçekleştiren bir “teknolojik üretim” üssü tarafından üretilmektedir. Uzman bir teknik kadroyla; gelişmiş üretim ve montaj bantlarında üretim yapan Abdullahoğlu Elektrik, ürettiği ürünlerin çeşitliliğiyle de dikkati çekmektedir. Abdullahoğlu Elektrik, 1996 yılından beri her çeşit aydınlatma armatürlerinin üretim, ithalat, ihracat ve dağıtımını yapan, enerji verimliliğine odaklanmış bir şirkettir. Şirket, hedefleri doğrultusunda, aydınlatma armatürleri teknolojilerindeki en son gelişmeleri takip etmeye, yeni teknolojilere ayak uydurmaya, her zaman daha iyisini bulmak için ürün geliştirmeye odaklanmıştır.

Türkiye çapında yayılmış bir bayilik ağına ve Avrupa ülkelerinde organize olmuş temsilciliklere sahip olan şirketimiz, Türkiye ve Avrupa ile sınırlı olmayıp, Orta Asya, Ortadoğu ve Yakın Doğu ülkeleriyle de ticari faaliyetler yürütmektedir.

Abdullahoğlu Elektrik, ev, ofis, fabrika, park-bahçe, sokak, havuz gibi pek çok alanın aydınlatılmasına yönelik ürünler üretmekte ve ithal etmektedir.

Üretim Felsefemiz:

Üretim felsefemizin özünde “saygı göstermek” kavramı bulunmaktadır. Müşterilerimize, çalışanlarımıza, çevremize saygı göstermek, üretim felsefemizin temelini oluşturur. Bu anlamda oluşturulmuş olan üretim bantlarımızın ve çalışma ortamının oluşturulmasında, çalışanlarımızın istekleri ve önerilerini göz önünde bulundurmaktayız. Yüksek bir verimlilik standardının oluşturulabilmesinin ilk adımının bu olduğuna inanıyoruz. Üretim proseslerimiz, kullandığımız ham ve yarı mamul ürünlere gösterdiğimiz özen, planlama ve zamanlamadaki ciddiyetimiz, Ar-Ge’ye ayırdığımız zaman, kalite kontrol laboratuvarımız ise müşterilerimize  gösterdiğimiz saygının bir göstergesidir. Gerek, ACK’nın portföyündeki ürünlerin düşük ve verimli enerji tüketiyor olması, gerek üretim süreci boyunca çevreye en az zararın verilmesi konusundaki hassasiyeti dolayısıyla çevreye son derece duyarlı bir markadır.

Ürünlerimizin üretimi aşamasında çevreye hiçbir zararlı gaz salınımı olmamakta; üstün yalıtımlı bir binanın avantajı olarak ses, görüntü, ısı kirliliği oluşmamaktadır. Geri dönüşüm ünitemiz sayesinde hurdaya ayrılması gereken değerli metaller ve plastikler yeniden hayat bulmakta, çevreye zarar verebilecek maddeler içeren ürünler, ilgili yasa maddeleri gereğince bertaraf edilmektedir. En gelişmiş aydınlatma ürünlerini üreten tesisimizin kendisi de en gelişmiş aydınlatma, ısıtma ve soğutma sistemlerini kullanarak önemli bir enerji tasarrufu yapmaktadır. Çevreci yaklaşımımız, üretim bantlarında çalışan arkadaşlarımızın da sağlığının korunması içi gerekli olan tozdan arındırılmış, iyi havalandırılmış, hijyenik ve güvenlik standartlarına uygun çalışma alanlarımızda da kendisini göstermektedir.

TSE Standartlarına Uygun Ürünler:

Abdullahoğlu Elektrik aydınlatma armatürlerinin tamamını TS-EN standartlarına uygun olarak tasarlayıp üretir. Güvenlik testlerini de EN 60598 standardına uygun olarak, kalibrasyonlu test cihazlarıyla ve her bir ürün için %100 oranında gerçekleştirir.

Elbette bu noktada, gerek üretim tesisimiz, gerekse de sıva altı ve sıva üstü aydınlatma armatürlerimiz, TSE tarafından gerçekleştirilmiş tesis denetiminden ve ürün deneylerinden başarıyla geçmiştir ve pek çok ürünlerimizin TSE belgeleri alınmıştır.

Ar-Ge Çalışmalarımız:

Daha verimli ve daha çevre dostu ürünler sunmak için araştırma geliştirme çalışmalarına büyük önem veriyoruz. ACK, mekanların ve insanların ihtiyaçlarına uygun yüksek teknolojili ürünle üretmek için çalışmaktadır. Yüksek teknoloji aynı zamanda enerji verimliliğinin artırılması anlamına da geldiği için, bu çabalar bir taraftan çevrenin korunmasına katkı sağlarken, aydınlatma için harcanan enerji giderlerinin de minimize edilmesi anlamına gelmektedir. Ar-Ge ekibimiz, bir taraftan dünyanın sayılı üretim fuarlarını gezerken, bir taraftan aydınlatma teknolojilerindeki son yenilikleri de takip etmekte ve pazardan gelen istekleri de göz önünde bulundurarak daha verimli, daha ekonomik, daha işlevsel ürünler üretmeye çalışmaktadırlar.

Kalite Kontrol Laboratuvarımız:

Üretim felsefemize göre üretilmiş olan ürünlerimizin kalite kontrolleri, en son teknolojiye sahip kalite kontrol laboratuvarımızda uzman ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Bu işlemler sayesinde, Ar-Ge verileri

ve pazarın talepleri doğrultusunda başlayan üretim girdilerimiz, felsefemize uygun ürünler halinde piyasa sürülebilmekte, tüm bu süreçlere rağmen ortaya çıkabilecek olan aksaklıkların giderilebilmesi için gerekli olan tetkikler de yine bu laboratuvarımızda yapılmaktadır.

Üretim Bantlarımız:

ACK ürünlerinin üretildiği üretim bantları günün 24 saati, yılın 365 günü üretim yapabilecek şekilde planlanmıştır. Modern teknolojinin sunduğu tüm olanakları üretim standartlarına yansıtmak, toplam kalite, verimli üretim, üretimin her aşamasında kontrol sistemi oluşturmak, yüksek performanslı kalifiye işçilik sağlamak temel anlayış ve ilkelerimizdendir. Otomasyon sistemi ile çalışmakta olan üretim bantlarımız sayesinde, seri ve standart üretimde hata payı minimuma indirilebilmekte, montaj ve kalite kontrol kolaylığı sağlanmaktadır Sürekli eğitime tabi tutulan teknik elemanlar kontrolünde yapılan üretim, tam kapasite ile çalışırken kalite kayıplarını ortadan kaldırmaktadır.