Alkan Aydınlatma SolarEX İstanbul'da Aydınlatma Ürünlerini Sergiledi

1.5.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Alkan Aydınlatma, SolarEX İstanbul, Alkan Aydınlatma SolarEX İstanbul'da Aydınlatma Ürünlerini Sergiledi

Ülkemiz aydınlatma sektörünün lider üreticilerinden birisi olmayı başaran Alkan Aydınlatma üretimini gerçekleştirdiği aydınlatma ürünlerini bölgesinin en büyük enerji fuarı olan SolarEX İstanbul’da sergiledi.

4-6 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen SolarEX İstanbul Fuarı’nda yenilikçi aydınlatma ürünleri ile boy gösteren Alkan Aydınlatma standında çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayarak Alkan Aydınlatma’nın fuarda sergilediği ürünlerle ilgili ziyaretçileri bilgilendirdi.

3 gün süren fuar boyunca yenilikçi aydınlatma çözümlerini standında sergileyen Alkan Aydınlatma özellikle enerji verimliliğine katkı sağlayan ürünleri ile fuarın en çok ziyaret edilen firmaları arasında yerini aldı. Her fuarda olduğu gibi bu fuarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Alkan Aydınlatma ülkemiz aydınlatma sektörünün gelişimine ciddi anlamda katkı sağladı.