Ağaoğlu Maslak 1453’te Teknoline İmzası

16.2.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Teknoline, Ağaoğlu Maslak 1453’te Teknoline İmzası

Ağaoğlu, Emlak Konut ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilen Maslak 1453 A, B ve C bloklar olmak üzere 3 farklı tipte 24 adet kuleden oluşuyor.Kulelerde kat yükseklikleri 3,25 ila 3,5 mt arasında değişen 4.147 adet konut yer alıyor. Projede ayrıca toplamda 175 adet ofis bölümü de yer alıyor. Projenin merkezi TV sistemleri; tek merkezden fiber optik teknolojisi ile uygulama, test, devreye alma ve mühendislik hizmetleri Teknoline tarafından yapılmıştır.

TEKNOLİNE HAKKINDA

2006 yılında kurulan Teknoline Teknolojik Sistemleri A.Ş, Uydu, Kablo TV, Terrestrial Anten ve Fiber Optik Dağıtım sistemleri üzerine faaliyet göstermektedir. Üretim, tasarım ve uygulama %100 yerli ve ileri teknoloji kullanılarak yapılmaktadır.

Fiber optik merkezi uydu sistemlerinin öncüsü olan ‘’Tekniksat Grup’’ kuruluşu olan Teknoline Teknolojik Sistemleri A.Ş. Türkiye’de uydu dağıtım sistemlerinde dünyanın en ileri teknolojisini kullanır. Müşteri memnuyeti ve kaliteyi ön planda tutarak çalışmalarını bu yönde geliştirerek devam etmeyi hedeflemiştir.

Grup, geliştirdiği ürünler ve sektöre kazandırdığı katma değerler konusunda lider olma arzusundadır. Ürünleri büyük projelerin tercihi olup 25 ülkede de güvenle kullanılmaktadır.

Tekniksat Grup teknoloji ürünleri üretimlerini yapan Teknoline Teknolojik Sistemleri A.Ş. dünyadaki teknolojik çalışmalar ve yeni gelişmeleri yakından takip ederek üretime ağırlık verip tamamen Türk teknolojisi tasarım yazılımlarını gerçekleştiren modern ürünlerini yurt dışı pazarlarına açmayı hedeflemiştir. Grup; satış ve sonrası hizmetlere çok önem veren bir anlayış ile çağdaş teknolojik yöntemlerle hizmet vermektedir.

Ayrıca, Tübitak destekli geliştirdiği projelerde fiber optik altyapılı merkezi uydu, kamera ve interkom sistemleri konusunda kesintisiz proje ve ürün desteği vermektedir. Teknoline Türkiye’de alanında tasarım, üretim, AR-GE ve proje olarak hizmet veren tek firmadır. Türkiye’de üretilen ürünlerini yurtiçi ve yurtdışı fuarlarda tanıtmaktadır.