Dijitalleşmenin Zirve Noktası ProManage Cloud ile Zirvede Olacak

2.10.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Doruk, ProManage Cloud, Dijitalleşmenin Zirve Noktası ProManage Cloud ile Zirvede Olacak

Akıllı üretim yönetim sistemleri alanında dijitalleşme pazarını inşa eden ve uzun süredir liderliğini koruyan teknoloji şirketi Doruk, akıllı iş çözümleriyle Endüstri 4.0 Zirvesi ve Sergisi’ne katılıyor. 4-6 Ekim tarihleri arasında Tuzla’da gerçekleşecek zirvede dijitalleşmenin önündeki engelleri kaldıran sistemi ProManage Cloud ile yer almaya hazırlanan şirket, katılımcılarını H-8 numaralı standında ağırlayacak. Şirket, sanayicinin kârlılığını iki katına çıkaran son teknolojisi ProManage Cloud sistemini üç gün boyunca yerli ve yabancı üreticilerle buluşturacak.

Sanayicilere 24 yıldır dijital dönüşüm alanında rehberlik eden Doruk, sektöre değer katan prestijli etkinliklerle üreticilerle buluşmaya devam ediyor. Son olarak 4-6 Ekim tarihleri arasında Tuzla’da gerçekleşecek Endüstri 4.0 Zirvesi ve Sergisi’ne katılmaya hazırlanan şirket, bir asgari maaş ile dijital dönüşümü başlatan yeni teknolojisi ProManage Cloud’u H-8 numaralı standında sektör profesyonellerine tanıtacak.  

Üretim hızını yüzde 100 artıran ProManage Cloud ile dijitalleşmeyen kalmayacak

Sanayi ekosisteminin buluştuğu Endüstri 4.0 Zirvesi ve Sergisi’nde yer alacak olan Doruk, ProManage Cloud’u “Dijitalleşmeyen sanayici kalmayacak” mottosuyla sergileyecek. Kayıpların kök nedenlerini kolaylıkla tespit ederek doğru alana gerekli müdahalenin yapılmasını sağlayan ve üreticilerin kârlılığını ikiye katlayan bu sistem ile fuarın ilgi odağı olmaya hazırlanan Doruk, sektöründe fark yaratmak isteyen yatırımcılara bu inovatif teknoloji hakkında bilgiler aktaracak. Üreticilerin pratik ve hızlı bir şekilde dijitalleşmesine imkân tanıyan devrim niteliğindeki sistem, her sektörden sanayicinin tüm dijitalleşme ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla hazırlandı. Dijital dönüşümün önündeki tüm engelleri ortadan kaldıran, üretimde IoT temelli bir üretim yönetimi (MES/MOM) sistemi olan ProManage Cloud, makine duruşlarını görmeye ve hataları tespit ederek aksiyon almaya destek oluyor. En önemlisi de üretim hızını en az yüzde 100 oranında artırma fırsatı yaratıyor.