Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’nde Tense Ürünlerine Büyük İlgi

13.12.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’nde Tense Ürünlerine Büyük İlgi

Tense 1-3 Kasım 2023 tarihleri arasında İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’nde üretimini gerçekleştirdiği endüstriyel otomasyon ürünlerini sergiledi.

İzmir ve çevre illerden gelen sektör temsilcilerinin yoğun olarak ziyaret ettiği Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’nde Tense’nin standında sergilenen Endüstriyel Koruma, Kontrol Röleleri ve Ölçü Aletlerine sektör temsilcileri ve ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi. Ziyaretçiler yakından ilgilenen Tense yetkilileri ürünlerle ilgili müşterileri bilgilendirip ürünlerle ilgili merak edilen soruları cevaplandırdılar.

Enerjinin daha etkin kullanımına yardımcı ürünler üreten Tense, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini esas alarak ürettiği kaliteli ve gelişen teknolojiye uygun ürünlerini nihai tüketici ile buluşturuyor.

Tense faaliyet gösterdiği endüstriyel elektronik alanında müşteri istek ve beklentileri doğrultusunda ürettiği özgün ürünleri ülkemize kazandırarak ülkemizin gelişimine de ciddi anlamda katkı sağlamaktadır.

Türkiye’nin değişik illerinde yetkili bayii ağı ve yurt dışında farklı ülkelerde bulunan distribütörler ile nihai kullanıcılara kolay ulaşım sağlayan Tense satış öncesi ve sonrası hizmeti ile sektörünün tercih edilen firmaları arasında yerini almaktadır.