Voltran Güç Sistemleri Hızlı Teslimat ve Geniş Ürün Seçeneğiyle Enerji Sektörünün Çözüm Ortaklarından Biri Olmaya Devam Ediyor

1.2.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Voltran Güç Sistemleri, Voltran Güç Sistemleri Hızlı Teslimat ve Geniş Ürün Seçeneğiyle Enerji Sektörünün Çözüm Ortaklarından Biri Olmaya Devam Ediyor

Üretimde kaliteyi önemseyen yapısıyla sektörünün önde gelen üreticilerinden birisi olmayı başaran Voltran Güç Sistemleri’nin üretimini gerçekleştirdiği Tedaş Şartnamelerine uygun redresörler kalitesiyle müşterilerin tercihi olmayı başarmıştır.

2008 yılında D&D Mühendislik firması ile Orta Gerilim Elektrik Malzeme satışına başladığımız Enerji Sektörün de Bar24 imalatı, Hücre revizeleri, Akım-Gerilim Trafosu ve malzeme satışı yaparak elektromekanik imalat sanayinde sektörel, yenilikçi ve farkındalık yaratacak bir firma olma konusunda faaliyetine başlamıştır.

2012 yılına kadar D&D Metal Elektrik Ltd.Şti olarak devam eden faaliyetimiz, 2015 yılında Voltran Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini devralmış ve Beton Köşk imalatına başlamıştır.

7 yıllık satış, pazarlama ve imalat tecrübesi ile üretim ve kalite anlayışımızı orta gerilim anahtarlama ürünleri montajı ve monoblok trafo merkezleri üretimine aktararak sektöre katkı sağlamayı hedefleyen firmamız, Ar-Ge çalışmaları sonucu gerekli sertifikasyonları tamamlayarak redresör gruplarında da belgeli ürün üretmeye başlamıştır.

2018 yılında Voltran Güç Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi çatısı altında şirketlerimizi birleştirerek Ankara - Kahramankazan'da 6700 metrekare Fabrika sahasında üretim faaliyetlerine devam eden şirketimiz, 2019 yılında Astor Enerji ile bayilik anlaşması imzalamış ve yurt içi beton köşk ve hücre satışlarında yeni bir sayfa açmıştır.

2020 yılında akredite laboratuvar testlerini tamamlayarak, Tedaş Şartnamelerine uygun redresör üretimi konusunda ilk 3 firma arasında yer alarak ürün kalitesini kanıtlamış ve yatırımlarına bu yönde devam etmiştir.

Firmamız, Astor Enerji’nin üretmekte olduğu, yağlı tip dağıtım transformatörleri, dökme reçineli kuru tip transformatörleri, güç transformatörleri, orta gerilim anahtarlama ürünleri, kompakt trafo merkezleri gibi ürünlerde üst üste yurt içi satış birinciliklerine sahiptir.

2023 yılında; yaklaşık 9.000 metrekare kapalı alana sahip yeni fabrikamızda faaliyetine devam edecek olup, ilerleyen yıllarda hedefimiz, Üretim ve Stok kapasitemizi arttırarak, satış sonrası hizmet kalitemizle müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarabilmektir.