Deerco Elektrik Üretimini Gerçekleştirdiği Alçak Gerilim Şalt Ürünleri İle Win Eurasia Fuarı'nda Yer Aldı

5.7.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Deerco Elektrik, Win Eurasia 2024, Deerco Elektrik Üretimini Gerçekleştirdiği Alçak Gerilim Şalt Ürünleri İle Win Eurasia Fuarı'nda Yer Aldı

2018 yılında kurulan ve kısa sürede üretimini gerçekleştirdiği yüzde yüz yerli ve milli alçak gerilim şalt ürünleri sektörünün önde gelen firmaları arasında yer almayı başaran Deerco Elektrik 05-08 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenen Win Eurasia Fuarı’na katılarak Deerco kalitesini ziyaretçilerle buluşturdu.

Yeni ürün geliştirme konusunda da çalışmalarına aralıksız devam eden Deerco Elektrik yüzde yüz yerli ve milli yazılımı Deerco PLC CPU ve modül ürün porföyünü çok yakında tüketicilerin hizmetine sunacak.

Deerco Elektrik’in standında sergilediği; Hız Kontrol Cihazları, Motor Yumuşak Yol Vericiler, HMI Paneller ve Otomatik Sigortalar ziyaretçiler tam not aldı.

Deerco Elektrik Hakkında

2018 yılında kurulan Deerco Elektrik, endüstriyel kontrol sektörüne yönelik ürettiği ve tedarik ettiği otomasyon, alçak gerilim şalt ürünleri satışıyla Türkiye elektrik pazarındaki yerini almıştır.

Şirket misyonumuz, en iyi fiyat-performansa sahip ürün yelpazesini ve geniş ürün çeşitliliğini tek çatı altında toplamaktır.

Vizyonumuz, her geçen gün kendini yenileyen ve son teknolojiyi takip eden en güncel ürün gamını sürekli genişleterek otomasyon ve şalt ürünleri ihtiyacının tamamına yanıt verebilmektir.