XKoren Electric Middle East Energy Dubai Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi

17.4.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, XKoren Electric, XKoren Electric Middle East Energy Dubai Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi

07-09 Mart 2023 tarihlerinde Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleşen Middle East Energy Dubai Fuarı’a katılan XKoren Electric üretimini gerçekleştirdiği alçak gerilim şalt ürünlerini dünyanın çok sayıda ülkesinden gelen ziyaretçilerle buluşturdu.

Birleşik Arap Emirlikleri Enerji Bakanlığı’nın ev sahibi olduğu ve  dünya enerji profesyonellerini buluşturan fuarı dünyanın çok sayıda ülkesinden binlerce kişi ziyaret etti.

Xkoren Electric'in standında sergilenen şalt malzemeleri özellikle bölge ülkelerinden ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Stantta sergilenen şalt malzemeleri ile ilgili bilgi almak isteyen ziyaretçiler ürünlerle ilgili merak ettiklerini firma yetkililerine ve çalışanlarına sorma ve ürünleri yakından inceleme fırsatı buldular.

3 gün boyunca yüzlerce yabancı profesyonel ziyaretçiyi standında ağırlayan Xkoren Electric’inyetkilileri Xkoren marka şalt malzemelerine dünyanın çok sayıda ülkesinden gelen ziyaretçilerin gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek fuar sonrasında çok sayıda ziyaretçi işbirliği yapma konusunda anlaştıklarını söylediler.