Multitek'ten 35. Yıla Özel Dev Kampanya: Multibus MB-45 ve MB-74 Daire Monitörlerinde %60'a Varan İndirimler!

4.1.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Multitek, Multibus MB-45, Multibus MB-74, Daire Monitörü, Multitek indirim, Multitek'ten 35. Yıla Özel Dev Kampanya: Multibus MB-45 ve MB-74 Daire Monitörlerinde %60'a Varan İndirimler!

Lider teknoloji ve inovasyon şirketi Multitek, kuruluşunun 35. yıl dönümünü, benzersiz bir indirim kampanyasıyla kutluyor. Firmanın en sevilen ürünlerinden MB-45 ve MB-74 Daire Monitörlerinde geçerli olan bu kampanya, evlerde güvenlik ve konforu artırmak için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Multitek Yönetim Kurulu Üyesi Erman Demirkol, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, "35 yıldır teknoloji ve inovasyonun öncüsü olarak hizmet vermekten büyük gurur duyuyoruz. Müşterilerimizin desteği ve güveni ile bu başarıya ulaştık. Bu özel yıl dönümünde, müşterilerimize teşekkürümüzü bu büyük indirim kampanyası ile ifade etmek istiyoruz," dedi.

Kampanya, sınırlı süre ile geçerli olacak ve kampanyalı ürünler Multitek iş ortaklarından temin edilebilecek. MB-45 ve MB-74 Daire Monitörlerinde yapılan %60'a varan indirimler, stoklarla sınırlı olduğundan müşterilerin hızlı hareket etmeleri öneriliyor.

Görüntülü diyafon ürün grubunda en çok satan ürünlerden olan MB-45 Daire Monitörü 4.3 inç ekran boyutuna ve kompakt tasarıma sahipken, MB-74 ise 7 inç ekran genişliğine ve eller serbest özelliğine sahip. Multibus ürün ailesine dahil ürünler, farklı kapı paneli ve daire monitörleri ile bir arada çalışıyor, kolay kurulum ve kullanımı ile evlerin güvenliğini artırıyor.

35 yıldır yerli Ar-Ge ve yerli üretimin gücü ile ile interkom teknolojilerinin öncüsü olan Multitek, 2024 yılında da yepyeni ürün ve kampanyalarla yurt içinde ve yurt dışında ses getirmeye devam edecek.