Sutem Yeni Üretim Tesisine Taşındı

10.10.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Sutem, Devlet Temizsoy, Sutem Yeni Üretim Tesisine Taşındı

2007 yılında kurulan ve 2011 yılında Trifaze ve Monofaze Faz Baraları, Mesnet İzolatörleri, U Klemensler ve Kablo Bağlantı elemanları alanlarında imalat yapmaya başlayan Sutem Elektrik müşterilerden gelen taleplere anında ve zamanında yetişebilmek için Velimeşe OSB Mah. 233. Sk. No:25/1 Ergene/TEKİRDAĞ adresindeki yeni üretim tesisine taşındı.

Kurulduğu günden bu yana üretimde yakaladığı kaliteyi hiç bozmadan devam ettiren Sutem Elektrik 4500 metrekare alana sahip yeni fabrikasında başta kablo bağları olmak üzere çok sayıda yeni ürünü sektöre kazandırmayı hedefliyor.

Yeni üretim tesisinde makine parkurunu yeni makinalarla güçlendiren Sutem Elektrik üretim kapasitesini artırarak hem yurt içi pazarda hemde yurt dışı pazarda gücüne güç katmayı amaçlıyor.

Yeni tesis ile üretimlerini daha da arttıracaklarını belirten Sutem Elektrik’in kurucusu ve Genel Müdürü Devlet Temizsoy ile yeni üretim üssünü ve üretilen ürünlerin öne çıkan özelliklerini yerinde inceleme fırsatı yakaladık.

Yeni fabrika ve makine yatırımları ile ilgili dergimize açıklamalarda bulunan Temizsoy hedeflerinin yeni ürünler geliştirmek olduğunu belirterek yeni geliştirdikleri iki yeni ürünün çok yakında raflarda yer alacağının altını çizdi.

Sutem’in ürettiği ürünlere olan ilgiden dolayı kapasite artışına gitmek zorunda kaldıkları için yeni fabrikaya taşındıklarını belirten Devlet Temizsoy ilerleyen zamanlarda toplam üretimlerinin yüzde 50’sini dünyanın çok sayıda ülkesine ihraç edeceklerini söyledi.

Sutem Elektrik Hakkında

2007 yılında İstanbul’da kurulmuş olan şirketimiz, sektörümüzde edindiği tecrübe ve hizmet kalitesini sizlere daha iyi hizmet vermek amacı ile çalışmalarına devam etmektedir.

Kurulduğu günden bugüne sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri takip ederek, kazanmış olduğu birikimi sizlere sunmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Firmamız 2011 yılında satış ve pazarlamadaki bilgi tecrübesi ile Trifaze ve Monofaze Faz Baraları, Mesnet İzolatörleri, U Klemensler ve Kablo Bağlantı elemanları alanlarında imalat yapmaya başlamıştır. İmalatta çok kısa süre içinde sektörümüze yenilikler , kalite ve çözümler getirmenin mutluluğu içindeyiz.

Sahip olduğumuz güven ve bilgi ile faaliyet gösterdiğimiz sektörde fark yaratmak ve değerli müşterilerimizin yararına olan tüm yenilikleri sizlere sunmayı görev bilen bizler,güveniniz ve desteğiniz ile geleceğe olan adımlarımızı aynı kararlılıkla devam ettirmekte ve her zaman sizi yanımızda görmekten mutluluk duymaktayız.