Aksa Solar'ın Dijital Hizmetiyle Güneş Enerjisi Santrali Teklif Talebinde Bulunmak Çok Kolay

9.1.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Aksa Solar, Aksa Solar'ın Dijital Hizmetiyle Güneş Enerjisi Santrali Teklif Talebinde Bulunmak Çok Kolay

Müşterilerine alternatif ve yenilikçi çözümler sunan ve güneş enerjisi sistemi kurulumları gerçekleştiren Aksa Solar, çevreci yatırımlarına hız kazandırmak için müşterilerinin uçtan uca güneş enerjisi santrali teklif talebinde bulunabileceği web sitesinde hizmet vermeye başladı.

Aksa Solar, temiz enerji kullanmak ve enerji maliyetlerinde tasarruf etmek isteyen müşterilerine özel sunduğu güneş enerjisi sistemleri ile tüm izin, tasarım, kurulum, işletme ve bakım süreçlerini uzman ve alanında deneyimli kadrosu ile uçtan uca yöneterek anahtar teslim projelerle çözüm ortaklığı sağlıyor.

Güneş Enerjisi Sistemleri ile aylık mahsuplaşma ve ihtiyaç fazlası elektriğin şebekeye satış garantisine ek olarak düzenli gelir elde etmenize olanak sağlayan Aksa Solar, müşteri ve iş ortaklarına daha hızlı ve kolay çözümlerle hizmet sunmak için yeni internet sitesini devreye aldı. Aksa Solar iş modelleri hakkında detaylı bilgi alınabileceği ve daha önce yapılan projelerin incelenebileceği www.aksasolar.com.tr sitesi üzerinden aynı zamanda güneş enerjisi santrali teklif talebinde de bulunulabilecek.

Güneş enerjisi sistemine ulaşmak Aksa Solar ile daha kolay

Çevre dostu Aksa Solar’ın, doğal kaynaklardan kendi elektriğini üretmek isteyen kurumlar için yeni teknoloji altyapısı ile hazırlanan web sitesinin yayına alınmasıyla ihtiyaç duyulan bilgiye de kolaylıkla ulaşılabilmesi amaçlanıyor.