Sektöre Taze Kan: Denk Elektrik

5.8.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Denk Elektrik, Sektöre Taze Kan: Denk Elektrik

Elektrik ve Aydınlatma sektörünün önde gelen üretici firmalarında yıllarca üst düzey yöneticilik yapan ve buralarda edindiği deneyimi kendi kurduğu firması Denk Elektrik ile sürdürme kararı alan Serdar Özgür Temel dergimize Denk Elektrik ve sektör ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Uzun yılardır sektörün önde gelen firmalarında üst düzey yöneticilik yaptım. Bu süreçte sektörü yakından tanıma fırsatı yakaladım. Türkiye’nin hemen hemen her şehrindeki sektör temsilcileri ile iletişim kurdum ve çoğu ile iş yapma şansına sahip oldum. Yılların bana kazandırdığı bu birikimi, İstanbul Karaköy’de kurduğum Denk Elektrik firmasında sürdürme kararı aldım.

Kuruluşumuzun üzerinden çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen sektörün önde gelen üreticilerinin çözüm ortağı olmayı başardık. Hedefimiz verdiğimiz kaliteli hizmet ve kaliteli ürünlerle sektörün önde gelen temsilcilerinden birisi olabilmek. Müşterilerin ürün isteklerine anında ve eksiksiz cevap vererek yolumuza devam etmeyi kendimize ilke edindik. İlerleyen süreçte buna hep birlikte şahit olacağız ve Denk Elektrik’in sektördeki sağlam yürüyüşünü ve duruşunu herkes görecek.