Bafra Lighting ve Koza Elektromarket Müşterilerini Kıbrıs Tatili İle Ödüllendirdi

2.12.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Bafra Lighting, Koza Elektromarket, Ercan Yıldız, Bafra Lighting ve Koza Elektromarket Müşterilerini Kıbrıs Tatili İle Ödüllendirdi

Ülkemiz aydınlatma sektörünün önde gelen üreticilerinden Bafra Lighting ve Koza Elektromarket gerçekleştirdikleri satış kampanyası sonucunda belirledikleri kampanya rakamlarına ulaşan müşterilerini Kıbrıs tatili ile ödüllendirdi

13-16 Kasım 2022 tarihleri arasında konuklarını Kıbrıs'ın ünlü otellerinden birisi olan Chamada Prestige Otel’de ağırlayan Bafra Lighting ve Koza Elektromarket iş ortakları ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.

3 gün boyunca süren Kıbrıs tatilinde davetliler hem motive oldu hem de 2022 yılının yorgunluğunu üzerlerinden attı. Bafra Lighting ve Koza Elektromarket  yetkilileri misafirlerinin gezi boyunca keyifli zaman geçirmeleri ellerinden geleni yaptılar. Seyahat süresince misafirlerine, Bafra Lighting Yönetim Kurulu Başkanı ve Koza Elektromarket Kurucusu Ercan Yıldız eşlik ettiler.

Aynı zamanda Kıbrıs’ın tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatını da yakalayan misafirler keyifli ve kültürel bir seyahat geçirmiş oldular.