Sektörün Parlayan Yıldızı Durusel Elektrik

2.4.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Durusel Elektrik, Hakan Buçak, Metin Gülcan, Sektörün Parlayan Yıldızı Durusel Elektrik

Geniş ürün yelpazesi ve güçlü dağıtım ağı ile elektrik enerji sektörünün önde gelen firmalarından birisi olmayı başaran Durusel Elektrik müşterilerinin isteklerine zamanında ve eksiksiz cevap vererek müşterilerin tercihi olmaya devam ediyor.

Elektrik, Enerji ve Kablo sektörünün önde gelen üreticilerinden Astor, Erse Kablo, Alves Kablo, Win Kablo, Birikim Kablo, Kabtek Kablo ve Mekas Kablo'nun Ankara bayiliğini de yapan Durusel Elektrik verdiği kaliteli hizmet ile sektörünün gelişmesine de öncülük ediyor.

Durusel Elektrik’i ziyaretimiz sırasında görüştüğümüz Durusel Elektrik’in Genel Koordinatörü Hakan Buçak dergimiz okuyucuları için Durusel Elektrik’i anlattı.

2017 yılında Metin Gülcan tarafından kurulan şirketimiz, henüz çok genç olmasına rağmen deneyimli satış kadrosu ve satışını yapmış olduğumuz ürünler ve teknik detayları hakkında siz değerli müşterilerimize maksimum hizmet vermeyi amaçlamaktadır.

Telekomünikasyon, Bilgisayar, Otomasyon, Güvenlik, Petrokimya, Demir-Çelik, Çimento, Savunma Sanayi, Havacılık, Gemicilik ve İnşaat sektörlerine yönelik; Polivinilklorür, Poliüretan, Polietilen, Halojensiz, Termoplastik Elastomer, Kauçuk Kablolar, Tüm AG ve OG Enerji kabloları, Trafo Merkezleri, OG Sarf Malzeme ve ekipmanları vs. ürünlerin satışı bulunmaktadır.

Sattığımız tüm ürünler, ‘CE Belgeli ve ROHS’ belgeli olup ‘ISO 9001-2000(BVQI onaylı), TSE, Türk loydu, VDE, BS ve Askeri standartlara uygundur.

Marmara, İç Anadolu, Ege, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu bölgelerinde oluşturduğumuz geniş satış ağımızla hizmetinizde bulunmaktayız.

Çalışma Şeklimizle Fark Yaratıyoruz

Önce sizi dinliyor, isteğiniz doğrultusunda ihtiyacınız olan malzeme ve ürünleri doğru tespit edip doğru çözüm yolunu ve doğru kalite ve uygun maliyetle sunuyoruz. Zamanın değerli olduğunun farkındayız ve söz verdiğimiz gibi deneyimli ve güler yüzlü personelimiz ile küçük, büyük iş ayırt etmeden hızlı ve güvenilir sevkiyat yapıyoruz ve yaptığımız işin arkasında duruyoruz.

Biliyoruz ki; başarı yapılan iş sayısında değil, hakkıyla yapılan iş sonucunda müşterilerimizi mutlu ve memnun etmektir.