Cengiz Kuşkapan: 'Kullanıcı Dostu ve Yüksek Teknolojili Ürünler Üretiyoruz'

7.11.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Avrupa Yangın Algılama Teknolojileri, Cengiz Kuşkapan, Cengiz Kuşkapan: 'Kullanıcı Dostu ve Yüksek Teknolojili Ürünler Üretiyoruz'

14-17 Ekim 2021 tarihleri arasında, 25. Kez Istanbul Fuar Merkezi (IFM) Yeşilköy/İstanbul'da gerçekleşen ISAF Uluslarası Güvenllik, Teknoloji ve Bilişim Fuarında üretimini gerçekleştirdiği yangın algılama sistemlerini sergileyen Avrupa Yangın Algılama Teknolojileri'nin Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Kuşkapan ile sergiledikleri ürünleri ve fuarı konuştuk.

Avrupa Yangın Algılama Teknolojileri olarak daha öncede fuarlara katıldıklarını ve fuarların firmalar açısından önemli platformlar olduğunu belirten Kuşkapan fuar ve fuarda sergiledikleri ürünlerle ilgili dergimize açıklamalarda bulundu. "Ben üretici firmaların sektörleri ile ilgili fuarlara katılmasından yanayım. Bizde Uzun bir aradan sonra yeniden müşterilerimizle fuarda buluşma fırsatı bulduk. Fuara özelliklede bizim standımıza gösterilen ilgi bizi fazlasıyla mutlu etti. Biz fuarda özellikle yeni ürünümüz adreslenebilir panellerimizin tanıtımlarını gerçekleştirdik. Bunun yanında yeni yaratmakta olduğumuz markamız olan Avix ile ilgili tanıtımlar yapıyoruz. Bu markamız ile yurtdışından hırsız alarm sistemleri ithal edeceğiz. Zamanla bu ürünlerden üretebilecek olduklarımızı burada üretmeyi üretemeyeceklerimizi ise ithal etmeye devam edeceğiz. Bu yeni markamızla birlikte güvenlik pazarında daha da güçlenerek sektörün gelişimine ve ülkemizi ticaretine katkıda bulunacağımıza inanıyoruz" dedi.