Mutlusan’dan Milli Takıma Tam Destek!

24.7.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Mutlusan, Mutlusan’dan Milli Takıma Tam Destek!,

Mutlusan ailesi olarak, A Milli Takım’ı kardeş ülke Azerbaycan’daki Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) maçlarında yalnız bırakmamak için destek kampanyası gerçekleştirdik. 24 Mayıs – 11 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen kampanyamız, bayilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü.

 Gerekli kriterleri karşılayan ve kampanyaya katılım hakkı kazanan bayilerimizin duyurularını yaptıktan sonra, 16 Haziran tarihinde uçak ile Azerbaycan’ın Bakü şehrine seyahat ederek maceramıza başladık. Otelimize eşyalarımızı yerleştirdikten sonra, heyecanımızı kaybetmeden Milli Takımı desteklemek için Bakü Olimpiyat Stadyumu’na geçtik. EURO 2020’nin A Grubu’ndaki ikinci karşılaşması olan Galler maçında, bayilerimiz ve 33 bin taraftarımızla birlikte Milli Takımı elimizden geldiğince destekledik. Galler karşılaşmayı 2-0 kazandı ama stadyumun atmosferi ve yaşadığımız heyecandan dolayı maçtan çok keyif almıştık.

 EURO 2020’nin A Grubu’ndaki 3. ve son karşılaşmamız olan Türkiye – İsviçre maçına kadar Bakü şehrini gezerek ve eğlenceli aktiviteler ile geçirdik. Pandemi önlemleri ile geçen iki maç arasındaki süreyi bayilerimizin en iyi şekilde geçirmesi için elimizdeki bütün imkanları kullandık. 

 20 Haziran tarihinde, Bakü Olimpiyat Stadyumu’nda yapılan İsviçre maçında, yüksek motivasyonla yerimizi aldık. Galler maçındaki gibi Milli Takımı elimizden geldiğince destekledik. İyi oynadığımız ve son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmadığımız karşılaşmadan 3-1’lik skorla mağlup ayrılmıştık ama Milli Takım’ın performansından ve destekleyen taraflarımızın coşkusundan dolayı çok mutlu olduk.

21 Haziran sabahı İstanbul’a uçakla dönerek maceramızı noktaladık. EURO 2020’den elendik ama turnuvanın en genç takımı olarak Bizim Çocukların çok iyi bir deneyim kazandığına düşünüyoruz. Kazandıkları bu deneyim ile Dünya Kupası gruplarından çıkacaklarına inanıyoruz. Avrupa Şampiyonası’nda olduğu gibi Milli Takımı, Mutlusan ailesi olarak Dünya Kupası’nda da desteklemeye sonuna kadar devam edeceğiz