Günsan Elektrik İzmir ve Ankara'da İş Ortaklarına Seminer Verdi GEP CLUB ve Yeni Ürünleri Tanıtıldı

15.8.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Günsan Elektrik, Günsan Elektrik İzmir ve Ankara'da İş Ortaklarına Seminer Verdi GEP CLUB ve Yeni Ürünleri Tanıtıldı

Türkiye genelinde 17 bin parçalık portföyünü 40 bayisi aracılığıyla hem ülke içine hem de 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan Elektrik, yaşam alanlarına sunduğu çözümlerin yanı sıra sektör paydaşları ve iş ortaklarına katkı sağlayacak çalışmalarına devam ediyor. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde iş ortaklarıyla buluşan Günsan, son olarak İzmir ve Ankara’da düzenlediği seminerlerde, yeni ürünleri ve Günsan Elektrikçi Platformu (GEP CLUB) hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Anahtar ve priz sektörüne yenilikçi ürünler kazandıran Günsan Elektrik, elektrikçi seminerlerini son olarak İzmir ve Ankara’da gerçekleştirdi. Elektrikçilere eğitim ve uzmanlık konularında artı değer yaratmak amacıyla düzenlenen seminerlere Günsan yöneticileri de katıldı.  Günsan’ın Türkiye çapında elektrikçileri ve tüm iş ortaklarını buluşturduğu avantajlı online platformu GEP CLUB’ın yanı sıra katılımcılara Şalt ve Anahtar Priz serisine yönelik bilgiler verildi. Ürün gruplarıyla ilgili teknik konularda katılımcıların sorularının yanıtlandığı ve karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı seminerler önümüzdeki dönemlerde de devam edecek.

GEP CLUB kısa sürede 4 bin üyeye ulaştı

Günsan’ın tüm iş ortaklarıyla iletişimi ve etkileşimi merkeze alarak 2020 yılında oluşturduğu GEP CLUB, teknik bilgi gerektiren montaj gibi içerikler konusunda zengin bir kütüphane ile birçok eğitim materyaline ve gerekli teknik kaynaklara ev sahipliği yapıyor. Sektörde bir ilk özelliği taşıyan ve www.gepclub.com adresinden veya cep telefonlarından Biggymobil uygulaması ile ücretsiz erişim sağlanabilen platform, kısa sürede Türkiye’nin 81 ilinde 4 bin üyeye ulaştı.