Doğanateş Elektrik Güçlü Referansları İle Yoluna Güçlenerek Devam Ediyor

15.7.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Doğanateş Elektrik, Doğanateş Elektrik Güçlü Referansları İle Yoluna Güçlenerek Devam Ediyor

Doğanateş Elektrik 1990 yılında elektrik tesisat ve taahhüt alanlarında hizmet vermek için kurulmuştur. 1997 yılında iş hacmini büyüterek kapsamlı elektrik malzemeleri satışına başlamıştır. Kısa süre içerisinde pazar payını ve ürün grubunu arttırarak bölgenin ihtiyacını karşılayabilecek potansiyele ulaşmıştır. 2006 yılında yatırım kararı alarak AG panoları üretimine başlamıştır.

Doğanateş’in referansları arasında; Sivas 250 yataklı Hastane, Şişecam Fabrika Panoları, Doğa Cadde Avm, İnönü Üniversitesi, CMC Center, Malatya Büyükşehir Belediye, Malatya Spor Kompleksi, Çalık Denim, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Malatya Kongre ve Kültür merkezi, Şişe Cam, Bingöl Üniversitesi Edebiyat Fakültesi,Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Malatya Sentetik Çuval, Alima Su Ürünleri, Elazığ Toki, Edirne Toki, Ankara TOK, Malatya Hükümet Konağı, Malatya Toki Alt Yapı Projesi, Eti Krom, Simaş Metal, Aksa Doğalgaz, Akka Global İnş, Malatya Ramada Otel, Altuntaş Makine, Anateks İpaş, Arenes Elektrik, Babacan Tekstil, Başaran İleri Teknoloji, Baştürk Cam, BaykanlarTekstil, Çetin Cıvata, DSİ Malatya, Darende Belediyesi, TCDD Malatya, Seza Çimento, Dicle Kalkınma Ajansı, Özdoğu Damper, Dündar Asansör, Malatya Park Hastanesi, Bozankaya A.Ş, Canbaylar İnşaat, Taha Grup, Dökümaş Döküm Mimsan, Grup Malatya, Karagözler tekstil, İlsan Tekstil, Rota Tekstil, İnci Makine, Güntaş İplik, Şitoglu Gıda, Malatya 1.Organize Sanayi Bölgesi, Yaka Ttekstil, Malatya 2.Organize Sanayi Bölgesi, Torunlar İnş, Ilıcak Otomotiv ve Penteks Tesktil yer alıyor.

2006 yılından bu yana hem boş hemde montajlı pano imalatı yapılmaktadır. Yapmış olduğumuz panoların tüm standart belgeleri, mevcuttur. Kullanım alanları arasında; hastane, avm, okul, İş merkezi, fabrika, konut vs gibi birçok yerde ciddi projeler yapmıştır ve de yapmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra yurtdışında da birçok ülkede proje yapmıştır vede yapmaya devam ediyor. Afrika, Balkan ülkelerine ciddi ihracaat ve proje bazlı montajlı pano imalatı yapmaktadır. Yapmış olduğu panoların tüm standart belgeleri mevcuttur. Sorumluluğumuzun bilincinde olduğumuz için kaliteden ve hizmetten kesinlikle ödün vermeden tüm personelin uyum ve ahenk içinde ekip çalışması ile D.A.P panoyu daha ileriki safhalara taşımak için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Almış olduğumuz belgelerimiz, ASTA ONAYLI 61439 TSE 61439-1 VE 61439-2 IS0 900:2015, yerli malı belgesi, Tip test belgelerimiz; ABB 6300 AMP, SİEMENS 4000 AMP, CHİNT 3200 AMP, SCHNEİDER 6300, SİSMİK RAPORU 60068-3-3.