1 Milyondan Fazla Konutta Multitek Kullanılıyor

17.6.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Multitek Elektronik, 1 Milyondan Fazla Konutta Multitek Kullanılıyor

35 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin yüzde 100 yerli ve tek IP İnterkom üreticisi Multitek markalı konut üreticilerinin ilk tercihi. 35 yıllık tecrübesiyle Türkiye'nin ilk ve tek %100 yerli IP interkom üreticisi olan Multitek, markalı konutlarda güven ve konforun adresi olarak öne çıkıyor. 1 milyondan fazla konutta kullanılan Multitek, gelişmiş ve fonksiyonel modelleriyle kentsel yaşamda dijitalleşmeyi, konforu ve güvenliği ön plana çıkarıyor.

Multitek estetik ve değer katıyor

Akıllı ev platformlarına bağlanabilen ve kullanıcıların uzaktan kontrol etmesine ve izlemesine olanak sağlayan interkomlar, diyafonların yerini alıyor. 1989’dan bu yana apartman-konut içi haberleşme sistemleri konusunda öncü şirket olan Multitek Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ece Demirkol artık sesli diyafon talebinin yok denecek kadar azaldığını belirterek, analog diyafondan akıllı interkoma hızlı bir kayma olduğunu söyledi. Akıllı interkomların dünyanın her yerinden erişilebilmesi, ev otomasyon ve alarm güvenlik hizmetleri sunması sebebiyle gittikçe daha popüler olduğunu söyleyen Demirkol ‘’Türkiye’de dağılım %70 analog interkom, %30 akıllı interkom şeklinde. Ülkemizde analog tarafta üreticilerin hemen hepsi yerli. Ancak IP interkom dediğimiz internet protokolü ile çalışan yüksek teknoloji interkom-diyafon pazarında ise Multitek dışında bu ürünleri geliştirip üreten başka yerli firma yok.’’ dedi.

Bu yıl 200 yeni markalı konut projesinde

Türkiye’de 1 milyonun üzerinde konutta ürünleri bulunan Multitek, akıllı interkom sistemleri, apartman ve site sakinlerinin hayatını kolaylaştırıyor. Bu sistemler sayesinde konut sakinleri, misafirlerini uzaktan görebiliyor, karşılayabiliyor. Ayrıca giriş çıkışları kontrol edebilip bina ile ilgili çeşitli bilgilere de erişebiliyor. 

Multitek'in geliştirdiği akıllı interkomlar Türkiye'nin önde gelen marka konut üreticilerinin de tercihi. Multitek günümüzün tüm modern ihtiyaçlarına çözüm üretirken, konut estetiği ve değerini artıracak tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Bu nedenle yüzbinlerce konutta Multitek'in şık ve özgün tasarımlarını görmek mümkün. Türkiye’nin önde gelen markalı konut üreticileri ile çalıştıklarını ifade eden Demirkol ‘’ Markalı konutlara sadece işlevsellik değil, estetik de öne çıkıyor. Dokunmatik geniş ekranlı monitörler ve şık tasarımlar, konutların prestijini artırıyor. Bu sayede markalı konut projeleri, potansiyel alıcılar nezdinde daha da cazip hale gelirken konut markalı konut üreticilerinin ilk adresi de biz oluyoruz. Bu yıl, sürmekte olan 200’den fazla markalı konut projesinde de yine Multitek akıllı interkomları kullanılacak.’’ diye konuştu.

Geniş ürün yelpazesi bulunuyor

Multitek, basit ve kullanımı kolay modellerden gelişmiş ve fonksiyonel modellere kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Kapı önü kamera, hareket sensörü, alarm gibi birçok ek özelliğe sahip modellerin yanı sıra, uzaktan erişim ve kontrol imkanı ve cep telefonu üzerinden kontrol edilebilen modeller de bulunan Multitek enerji tasarrufu sağlayan modelleri de üretiyor.

Multitek'in güvenlik çözümleri konut sakinlerinin güvenliğini en üst seviyeye çıkarıyor. Akıllı sistemlerle entegre edilen Multitek interkomları sayesinde konutları uzaktan erişim ile 7/24 korumak ve kontrol etmek mümkün.

Multitek kaliteyi her aşamada kaliteyi ön planda tutuyor

Multitek, Ar-Ge'den satış sonrası desteğe kadar her aşamada kaliteyi ön planda tutuyor.  Çevre dostu üretim tesislerinde en son teknolojiyi kullanarak ve sürekli geliştirdiği kalite süreçleri ile hatasız ürünler üreten Multitek, müşterilerine en üst düzeyde memnuniyet sunmayı ilke edinmiş durumda.

Sadece üretimde değil, satış sonrası hizmette de kaliteyi ön planda tutan Multitek, ürünlerini satış sonrası da takip ediyor, müşterilerinden gelen geri bildirimleri dikkatle dinliyor ve en hızlı şekilde hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutuyor.

Bütün bunlarla birlikte Multitek, Türkiye'nin her yerinde geniş bir iş ortağı ağına sahip. Yerleşik satış ve teknik servis ekipleri ile her zaman müşterilerinin yanında yer alan firma, bu sayede müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet sunabiliyor.

KUTU İÇİNDE KULLANILABİLECEK BİLGİ

·Markalı konutlar neden Multitek tercih ediyor

·Dokunmatik geniş ekranlı monitörler sayesinde evlere şıklık katıyor

·Evlerin değerini artırıyor

·Daireden daireye sınırsız arama ve mesajlaşma özelliği bulunuyor

·Sitedeki tüm kameraları interkom üzerinden izleme olanağı veriyor

·Kapı çaldığında görüntü anında kayıtlı kişilerin cep telefonlarına düşüyor.

·Evdeki tüm cihazlar cep üzerinden kontrol edilebiliyor.

·Kablolu ve kablosuz tüm evler için uygun çözümler sunuyor.

·Yüzde 100 yerli bir üretim şirketi

·Tüm yazılım firmaya ait, veri güvenliği yüksek

·Satış sonrası teknik servis desteği