Mert Uydu Elektrik Eskişehir’de İkinci Şubesini Açtı

10.8.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Mert Uydu Elektrik, Mert Uydu Elektrik Eskişehir’de İkinci Şubesini Açtı

2007 yılında uydu malzemeleri satışı yapmak üzere kurulan ve Eskişehir'de uydu malzemeleri satışı konusunda sektörünün önde gelen ismi olmayı başaran Mert Uydu Elektrik Eskişehir'de ikinci mağazasını açarak elektrik ve aydınlatma malzemesi satışına başladı.

06.07.2022 tarihinde gerçekleştirilen açılışa çok sayıda sektör temsilcisi ve sektörün önde gelen üreticilerinin yetkilileri katıldı. Açılışa gelen konuklar onuruna Eskişehir Merlot Otel'de bir akşam yemeği verildi. Açılışa ve akşam yemeğine katılan konuklarla yakından ilgilenen firma sahibi Bahtiyar Soysal yeni açtıkları mağaza ile elektrik ve aydınlatma malzemesi ihtiyacı olan tüketicilerin ihtiyaçlarına eksiksiz zamanında cevap vereceklerini belirterek açılışa katılan bütün konuklara kuruluş sürecinde kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Mert Uydu Hakkında

2007 yılında kurduğumuz firmamızda sadece uydu malzemeleri satışı yapmak ve uydu kurulumu hizmeti vermek için yola çıktık bu amaç ile kurduğumuz iş yerimizde yeni branşlar ekleyerek kamera ve güvenlik sistemlerinde, görüntülü konuşma sistemleri konusunda uzman arkadaşlar ile Eskişehir'e hizmet vermeye devam ettik.

2018 yılında şu an hala hizmet vermekte olduğumuz 250 metrekare alana sahip işyerine taşınarak hem iş yerimizi büyüttük hem de sektörümüzün tüm dallarını da çalışmalarımıza ekleyerek hırsız alarm sistemleri, yangın alarm sistemleri ve Eskişehir’de yeni başlayan fiber alt yapı sistemleri konusunda Eskişehir’in ilk sırada yer alan firmaları arasına girmeyi başardık.

En son olarak ta 450 metrekarelik yeni yerimizde 2. şubemizi açarak Eskişehir’de elektrik malzemeleri toptan satışı yaparak bölgemizdeki elektrikçi firmaların ihtiyaçlarını gidermek için çalışmaya devam edeceğiz.

Başlangıçta 2 kişi ile başladığımız iş yerimizde şu anda 22 personel ile çalışmaya devam ediyoruz ve tüm ekip arkadaşlarımızla Eskişehir’e hizmet vermeye devam edeceğiz.