Yüksek Verimli ve Dayanıklı Güneş Paneli Üretimi

6.10.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Rhofa, Rhofa Enerji, Rhofa Energy, Yüksek Verimli ve Dayanıklı Güneş Paneli Üretimi

RHOFA ENERJİ olarak yüksek verimlilik ve dayanıklılık odaklı güneş panelleri üretmek için Tekirdağ / Çerkezköy'deki 16.000 m2 kapalı alanda kurulu fabrikamızda, tam otomasyona sahip son teknoloji üretim hattımızda yıllık 700 MW kapasiteli yüksek verimli fotovoltaik modüller üretilmektedir.

Güneş enerjisi sektöründe talep edilen ürün çeşitliliğimiz beyaz arka yüzey, transparan arka yüzey ve cam-cam güneş panelleri kategorilerinde olmak üzere yüksek kalite standartları ve son teknolojiye sahip tek ve çift taraflı yarım kesilmiş hücrelerin yanı sıra Multi-Busbar teknolojisini içermektedir. Uzun ömür, dayanıklılık ve yüksek verim kapsamında 10 yıl boyunca ürün garantisi sunarken, 25 yıl boyunca performans garantisi sağlıyoruz.

Güneş enerji santrali güneş paneli satış ve kurulum hizmetleri kapsamında; uzman mühendis kadromuz ve teknik destek ekibimiz ile satış ve hizmet sonrası müşterilerimizin ihtiyacına cevap vermek ve projelerinin her aşamasında destek olmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Ayrıca müşterilerimize sunduğumuz güneş enerjisi sistemleri ile hem bireysel hem de ticari tüketicilere enerji tasarrufu imkanı sağlamaktayız. Güneş paneli üretimi alanındaki geniş deneyimimiz ve inovatif yaklaşımımızla sürdürülebilir enerji çözümleri geliştirmeye devam ediyoruz.