İnkol Pano Geniş Ürün Yelpazesi İle Fuar İzmir'de Düzenlenen Wenergy Fuarı'nda Ziyaretçilerin İlgi Odağı Oldu

9.6.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, İnkol Pano, İnkol Pano Geniş Ürün Yelpazesi İle Fuar İzmir'de Düzenlenen Wenergy Fuarı'nda Ziyaretçilerin İlgi Odağı Oldu

İnkol Pano 09-11 Mayıs 2024 tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlenen Wenergy 2. Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’nda üretimini gerçekleştirdiği panoları, pc kabinlerini ve aksesuarlarını sergiledi.

Enerjinin ihtiyaç olduğu tüm sektörler için çözüm üreten İnkol Pano’nun fuarda sergilediği ürünler ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Standa gelen ziyaretçilerle yakından ilgilenen İnkol Pano yetkilileri ürünlerle ilgili ziyaretçileri bilgilendirip merak ettikleri soruları cevaplandırdılar.

Müşterilerinin projelere özel isteklerine de cevap veren İnkol Pano yetkilileri fuarda sergiledikleri ürünlerle ilgili ziyaretçilerden çok olumlu tepkiler aldıklarını belirterek ilerleyen zamanlarda da hem yurtiçinde hemde yurtdışında fuarlara katılacaklarını söylediler.

İnkol Hakkında

İNKOL, 2007 yılında İzmir’de başlamış olduğu üretim serüvenine, şu an İTOB organize sanayide bulunan 2500 m2’lik kapalı alana sahip modern tesislerinde üretime devam etmektedir. Uluslararası standartlarda kaliteli üretimi benimsemiş olan İnkol, müşteri memnuniyetini önemseyen anlayışı ile müşterilerin taleplerine karşılık vermeyi ilke edinmiştir.

Her geçen gün gelişen teknolojiye uyum sağlayan İnkol pano, üretimini yaptığı ürün gamı ile enerjinin ihtiyaç duyulduğu sektörlerde çözüm üretmenin yanında, müşterilerinin projelerinde ihtiyaç duyulan pano içi ürün montajı konusunda da pano sistemleri ile destek verebilmektedir.

Başta gelişen ve büyüyen Türkiye olmak üzere bulunduğu coğrafi konumda da enerjinin önemini bilen İnkol ailesi, gelecek vizyonunu da bu doğrultuda geliştirmektedir. Bu vizyon doğrultusunda yatırımlarına devam eden İnkol, enerjinin ihtiyaç olduğu tüm sektörlerde çözüm üretmekten gurur duyacaktır.