Nisa Otomasyondan Çevik Kuvet'e Road Blocker

14.7.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Nisa Otomasyon, Nisa Otomasyondan Çevik Kuvet'e Road Blocker

Çevik Kuvvet Nisa Otomasyon üretimi olan Road Blocker ile güvenlik önlemlerini güçlendirdi.

Güvenlik sistemleri alanında artan yoğun talepler doğrultusunda kaliteli, güvenli ürünler üst düzey hizmetiyle ve hızlı teslimatta müşteri memnuniyetini tam anlamıyla karşılayan Nisa Otomasyon ülkemizin gururu çevik kuvvetin güvenlik sistemlerinin başında gelen Road Blockerı eksiksiz şekilde teslim etmiştir.

Road Blocker Nedir?

Yüksek güvenlik gerektiren nizamiye kurum ve kuruluşların girişlerinde kullanılan bariyer tiplerindendir. Kazılma imkanı olmayan zeminlerde zemin üzerine monte edilerek kullanılırlar. Kısa süreli kapatılmak istenilen yollarda ve geçişlerde kolay kurulması ve taşınabilir yapıda olması sebebiyle oldukça pratik ve çok talep edilen ürünler arasındadır. Tekerlekli olan modelleri ile araç arkasına takılabilir ve çekilerek sevk edilebilirler. Road Blocker sistemlerinin farklı çeşitleri vardır. Yüzeye montajlı olan blok yol bariyerleri, yol kesici olarak görev görür. Bu ürünler hızlı bir şekilde taşınılabilir ve zemin üzerinde kazı yapılmadan monte etmek mümkündür.

Zemin üstü Road Blocker sistemleri, hidrolik olarak, pnömatik olarak ve motorlu olarak üç farklı tipte imal edilebilirler. Bu ürünler, bazı güvenlik sensörleri ile birlikte çok daha güvenli bir kullanım imkanı sunar. Zemin üstü road blocker sistemi kapalı iken, araç üzerinden geçtiği esnada sensör aracı görür ve kalkmaz. Bu durumda da herhangi bir zararın önüne geçilmiş olur.

Bu sistemleri trafik lambası ile birlikte de kullanmak mümkün. Bariyer zemine indiği zaman yeşil ışık yanar ve araçlar devam eder. Bariyer kalktığı zaman ise kırmızı ışık yanar. Road blocker ve tüm diğer ürünlerimiz için web sayfamızı ziyaret edip bizimle iletişime geçebilirsiniz.