İTO Elektrik Sektörü Temsilcileri Sabah Kahvaltısı’nda Buluşmanın Mutluluğunu Yaşadı

5.2.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haberi, İTO Elektrik Sektörü Temsilcileri Sabah Kahvaltısı’nda Buluşmanın Mutluluğunu Yaşadı

İstanbul Ticaret Odası bünyesinde çalışmalarını yürüten elektrik sektörü temsilcilerinin oluşturduğu 21. Dönem 64 No lu Elektrik Ekipmanları Meslek Komitesi sektör temsilcileri, meslek odaları ve elektrik sektöründe temsilcileri, meslek odaları ve elektrik sektöründe temsilcileri, meslek odaları ve elektrik sektöründe temsilcileri, meslek odaları ve elektrik sektöründe faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin katılımıyla 10 Aralık Cumartesi Günü, Cemile Sultan Korusu’nda düzenlenen kahvaltılı çalışma toplantısında buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Toplantının açılış konuşmasında komite başkanı Gülşah Uçar, göreve geldikleri günden itibaren ayrım yapmaksızın tüm sektör adına çalışmalar yapacaklarını, bu çalışmalar ışığında tüm sektör temsilcilerinin görüş ve önerilerini beklediklerini dile getirdi. Sn. Uçar; bu güzel kahvaltı organizasyonunun kısa bir zamanda gerçekleştirilmiş olmasına rağmen sektör temsilcilerinin göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini de iletti.

Açılış konuşmasının ardından, Komite Başkan Yardımcısı Egemen Kılıç, 21. Dönem Komite Üyeleri adına 20. dönemde görev yapan komite üyelerine yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sundu. 21. Dönem Meslek Komitesi Meclis ve Komite Üyeleri’nin katılımcılara tanıtılmasıyla devam eden organizasyonda keyifli anlar yaşandı.

21. Dönem Elektrik Ekipmanları Meslek Komitesi içinde  elektrik sektörünün önde gelen şirketlerinin yöneticileri görev alıyor. Bu komite içinde; Saray Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Gülşah Uçar Komite Başkanı; infoMET Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Kılıç Komite Başkan Yardımcısı olarak; Erse Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Selami Sivritepe, Mutlusan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hıdır Kaçmaz, Erdemir Elektrik Kurucu Ortağı Nazım Erdemir, Eraylar Elektrik Kurucu Ortağı Abdullah Aygün, Otem Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hıldır meclis üyesi olarak; Çağrı Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akbıyık, Yıldırım Elektrik Firma Sahibi Temel Polat, Gül Pano Kurucu Ortağı Kemal Gül komite üyesi olarak, 4 yıl boyunca görev yapmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

Komiteyi temsilen İTO Meclis Üyesi Nazım Erdemir,  yeni döneme ilişkin yapacakları çalışmaların başında sektörün en önemli sorunlarında biri olan; sektörde nitelikli eleman eğitimi için İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu ile eş güdüm Meslek Liseleri, Milli Eğitim Bakanlığı ile projeler geliştirilmesi için çalışacaklarını dile getirdi.

Toplantıda Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Onur Kurulu Üyesi Mustafa Aydın, Elektrik Teknisyenleri Odası (ETO) İstanbul Şube Başkanı Haluk Bozalı ve sektörün diğer temsilcileri de sektöre ilişkin sorunları, görüş ve önerilerini paylaştılar.

İTO 21. Dönem Elektrik Ekipmanları Meslek Komitesi, bu güzel kahvaltı organizasyonunda emeği geçen ve katılan tüm sektör temsilcilerine teşekkürlerini sundular. 64 No lu Elektrik Ekipmanları Meslek Komitesi için yeni dönemin sektörümüz için gelişim odaklı yeniliklere ve güzel başarılara aracı olmasını dileriz.