Nolsa Yılın En Büyük e-ticaret Fuarı Worldef İstanbul 2024'e Katıldı

12.7.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Nolsa, Worldef İstanbul 2024, Nolsa Yılın En Büyük e-ticaret Fuarı Worldef İstanbul 2024'e Katıldı

Nolsa 6-8 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen sektörünün en büyük e-ticaret fuarı olma özelliğini taşıyan Worldef İstanbul 2024’te ziyaretçilerini ağırladı.

3 gün boyunca çok sayıda ziyaretçiyi standında ağırlayan Nolsa ve ekibi fuarda dijital pazarlamanın ve e-ticaretin geleceğini ve bu alandaki en son yenilikleri ziyaretçilerle paylaştı.

Bölgenin en büyük e-ticaret fuarı olarak katılımcı markalara e-ticaret alanında büyüme ve iş birliği fırsatları sunan fuarda düzenlenen panellerde, e-ticaret ekosisteminin geleceği ele alındı.

Yapay zekanın e-ticaretteki yerinin konuşulduğu panele Nolsa Genel Müdürü Sevda Akçaoğlu’da konuşmacı olarak katıldı.

Akçaoğlu panelde yaptığı konuşmada Nolsa olarak yapay zekaya yaptıkları yatırımları büyük bir titizlikle yönettiklerini ve stratejik şekilde planladıklarını ifade etti.

Yapay zekayı sadece bir araç olarak kullanmakla kalmadıklarını dile getiren Akçaoğlu, 'İş süreçlerimizin ayrılmaz bir parçası haline getiriyoruz. Diğer şirketlerden farklı olarak, yapay zekayı hem müşteri deneyimini hem de operasyonel verimliliği artıracak yenilikçi yaklaşımlar içinde kullanıyoruz' dedi.

Akçaoğlu, ayrıca, bazı raporlamalarda Excel kullanımını yapay zeka ile optimize ettiklerini ve raporların daha hızlı sunulmasını, personel verimliliğinin artmasını sağladıklarını aktardı.

Sevda Akçaoğlu, 'Web sitelerimizin blog yazıları için başlık bulma, içeriklerin yazımı ve yazıların kullanıcılar tarafından daha iyi anlaşılabilir olması için yapay zeka tarafından oluşturulan görsellerle kullanıcıların okuduğunu pekiştirebilecek özet görsellerin üretiminde yapay zekadan yararlanıyoruz. Nolsa olarak, yapay zekayı iş süreçlerimizin her aşamasında etkin bir şekilde kullanarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarıyor ve operasyonel verimliliğimizi sürekli olarak geliştiriyoruz' ifadelerini kullandı.