Murr Elektronik Dijital Dönüşüm Teknolojileri ve Yenilikçi Otomasyon Çözümlerini Win Eurasia 2024 Fuarı'nda Sergiledi

11.7.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Murr Elektronik, Murr Elektronik Dijital Dönüşüm Teknolojileri ve Yenilikçi Otomasyon Çözümlerini Win Eurasia 2024 Fuarı'nda Sergiledi

50 ülkede bulunan 3200 çalışanı ile dünyanın hemen hemen her ülkesindeki müşterilerine otomasyon çözümleri sunan Murr Elektronik bu yıl 30. su düzenlenen ve bölgesinin en büyük endüstri fuarı olan Win Eurasia 2024’te otomasyon çözümlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Win Eurasia Fuarı’nda dijital dönüşümün odak noktası Vario-X'in kesintisiz %100 panosuz otomasyon uygulamasını da ziyaretçilerle paylaşan Murr Elektronik’in bu uygulaması sektör profesyonellerinden ve ziyaretçilerden tam not aldı.

Fuarda, gelişmiş otomasyon çözümleri ve dijital dönüşümle dolu Murrelektronik yenilikleri ile 5G Arena uygulamalarını deneyimleme şansını da yakalayan ziyaretçiler Murr Elektronik’in sunduğu otomasyon çözümleri ile ilgili stantta bulunan yetkililerle görüşerek sunulan otomasyon çözümleri yeniliklerle ilgili bilgi aldılar. 4 gün süren fuar boyunca yüzlerde yerli ve yabancı ziyaretçiyi standında ağırlayan Murr Elektronik’in standı fuarın en fazla ziyaret edilen stantlarından birisi oldu.

Murr Elektronik Hakkında

Murr Elektronik otomasyon çözümlerinin gelişiminde, üretiminde ve dağıtımında küresel bir liderdir. Ürünlerimiz dört temel kısma bölünebilir: Pano içi elektroniği, Arayüzler, Kablo/konektör grubu ve IO sistemleri.

Yüksek kaliteli, yenilikçi ürünlerimiz ve pazar gerekliliklerine odaklanmamız bizi diğerlerinden ayırmaktadır. Müşteri odaklı yaklaşımımız, özel çözümlerimizin uygulamalarınızı daha iyi hale getirmesini sağlamaktadır.

Küresel Organizasyon = Yerel Hizmet

50 ülkede bulunan 3,200'ü aşkın çalışanımız sayesinde siz müşterimiz ile "bağlantı halinde kalmak" bizim için oldukça kolaydır. Sizinle aynı dili konuşuyor, ihtiyaçlarınızı anlıyor ve doğru zamanda doğru çözümleri sağlayabiliyoruz.