XKoren Electric ile Win Eurasia’da Ziyaretçilerini Ağırladı

2.7.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, XKoren Electric, Fairs Turkey, WIN Eurasia, XKoren Electric ile Win Eurasia’da Ziyaretçilerini Ağırladı

XKoren Electric Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenen ve bölgesinin en önemli sektör fuarı olan WIN EURASIA'da ithalatını ve üretimini gerçekleştirdiği Xkoren marka alçak gerilim şalt malzemelerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Xkoren Electric'in standında sergilenen şalt malzemeleri yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Stantta sergilenen şalt malzemeleri ile ilgili bilgi almak isteyen ziyaretçiler ürünlerle ilgili merak ettiklerini firma yetkililerine ve çalışanlarına sorma ve ürünleri yakından inceleme fırsatı buldular.

4 gün boyunca yüzlerce yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçiyi standında ağırlayan Xkoren Electric’in yetkilileri Xkoren marka şalt malzemelerine ziyaretçilerin gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek fuar sonrasında çok sayıda ziyaretçi işbirliği yapma konusunda anlaştıklarını söylediler.

XKOREN ELECTRIC HAKKINDA;

2006 yılında Türkiye’de faaliyete geçen XKoren Electric markası olarak yenilenen yüzümüz ve artan ürün çeşitliliğimizi sizlerle buluşturarak önümüzdeki yıllara yepyeni bir hedefle güçlü bir başlangıç yapıyoruz. Alçak ve orta gerilim grubu enerji çözümlerimize ilaveten ürün gamımız ve sürekli yükselttiğimiz standartlarımız ile uluslararası arenada da ülkemizin yüzünü güldürecek gelişmeler sağlamak için çalışmaktayız.

Şirketimiz; geniş tabanlı satış ağı ve deneyimli personel kadrosuyla ürünlerini hızlı ve etkin bir şekilde ülkemizin her noktasındaki sanayi kuruluşlarına ve firmalara ulaştırmaktadır.

Hedefimiz; ürün ve hizmet kalitesini sizinle buluşturarak ticaretinize değer katmak ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılında teknoloji yatırımları konusunda öncüler arasında katılmaktır. Ülkemizin enerjisindeki bu değişim rüzgarını sizlerde kaçırmadan yanımızda yer alın.