Ulusal Aydınlatma Kongresi Dijital Olarak Gerçekleştirilecek

2.9.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, ATMK, Ulusal Aydınlatma Kongresi Dijital Olarak Gerçekleştirilecek

6-9 Ekim 2021 tarihlerinde İFM - İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştirilmesi planlanan, AGİD tarafından desteklenen Ulusal Aydınlatma Kongresi6-7 Ekim 2021 tarihlerinde dijital olarak gerçekleştirileceği duyuruldu.

ATMK tarafından gönderilen yazıda; INFORMA Markets tarafından düzenlenen İstanbulLight Uluslararası Aydınlatma & Elektrik Malzemeleri Fuarı, mevcut olumsuz koşullar nedeniyle maalesef 2023 yılına ertelenmiştir.

Her iki yılda bir “İstanbulLight Fuarı” ile birlikte aynı ortamda yapılan Ulusal Aydınlatma Kongremiz, oluşan bu durum nedeniyle bu yıl yine daha önce duyurulan 6-7 Ekim 2021 tarihlerinde çevrimiçi platformda gerçekleştirilecektir.

“Aydınlatmada Dönüşüm” ana temalı 13. Ulusal Aydınlatma Kongremizde sektörümüze farklı bakış açıları kazandıracak ulusal ve uluslararası çağrılı konuşmacılarımız ve güncel bilgilerin yer aldığı bildiri sunumlarının yanısıra, tüm sektör paydaşlarımızın bir arada olmalarını güçlendirecek aktivitelerin yer aldığı iki günlük bir program hazırladık. Katılımın ücretsiz olacağı 13. Ulusal Aydınlatma Kongresi ile ilgili tüm detaylar önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşılacaktır.

Kongre kayıt işlemleri ve kongreyle ilgili güncel bilgilere http://13uak.atmk.org.tr/ erişim adresinden ulaşabilirsiniz.