ZRL LED Kasa Aydınlatma Firmalarının Boş Kasa İhtiyaçlarına Uygun Çözümler Sunuyor

25.3.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Led Kasa, Led Boş Kasa, ZRL Led, ZRL LED Kasa Aydınlatma Firmalarının Boş Kasa İhtiyaçlarına Uygun Çözümler Sunuyor

2007 yılında özel yatların LED aydınlatma sistemlerinin üretimini yaparak sektöre adım atan 2015 yılında kendine ve sektöre ait kalıp yatırımları ile ürün portföyünü genişletmeye başlayan ve 2018 yılında da kendi markası LED KASALAR’ı kuran ZRL LED Kasa Sistemleri, LED aydınlatma sektörünün Boş LED kasa ihtiyaçlarına uygun çözümler sunuyor.

Geniş ürün yelpazesi ve Güçlü Stok

LED boş kasalar konusunda Geniş ürün yelpazesi ve güçlü stok yapısı ile LED aydınlatma sektörünün boş kasa ihtiyaçlarına anında ve eksiksiz cevap veren ZRL LED Kasa Sistemleri müşterilerin ihtiyaçlarına uygun boş kasa sistemleri de üreterek sektörünün lider boş kasa üreticisi olmayı başardı.

Özgün Tasarımlar ve Yeni Kalıplar

ZRL LED Kasalar’ın Başlıca ürün grupları arasında; Enjeksiyon kasa çeşitleri  (projektör, sokak lambası, kanopi, yüksek tavan..vb.), Linear profiller ( LED bar, sıva altı ve sıva üstü linear, wallwasher, etanj..vb.), Dekoratif linear (halka, davul, kare, üçgen..vb.) yer alıyor.

Yurtiçinde ve yurtdışında üretimini gerçekleştirdiği boş LED kasalar ile ilgi odağı olan ZRL LED Kasalar her yıl yeni ürün kalıpları oluşturarak ve kendini geliştirerek dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

‘Yaşamın olduğu her yerde varız’ ön görüsü ile üretmeye ürün portföyünü genişletmeye devam eden ZRL LED KASALAR. 2019 yılında Faaliyet alanını genişleterek Ankara bayisi Özde LED Kasalar’ı sektöre kazandırdı. 2021 yılında ZRL LED Kasa Sistemleri İthalat ve İhracat Ltd. Şti. firmasını da bünyesine dahil eden ZRL LED Kasalar büyümeye devam ediyor.