Arken Jeneratör Bayi Toplantısı KKTC'de Gerçekleşti

11.4.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Arken Jenratör, Arken Jeneratör Bayi Toplantısı KKTC'de Gerçekleşti

Bayilerimizle Birlikte “Hayat Hiç Durmasın” Diyoruz

Arken Jeneratör yurtiçi bayileriyle KKTC’de bir araya geldi. Toplantıya; Arken Jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Recep Aşırok, Genel Müdür Mustafa Küçükbaş, Yurtiçi Satış Direktörü Yetkin Genç, Arken Assist Genel Müdürü Tufan Türkeç ve Arken çalışanları katıldı.

“Hayat Hiç Durmasın” mottosuyla düzenlenen toplantıda konuşan Arken Jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Recep Aşırok, “Enerji üretimi sektöründe dünya standartlarında ve kalitesinde ürünler üretiyoruz. Böylelikle bayilerimizin de katkısıyla ülkemizde, ulaşabildiğimiz tüm coğrafyalarda Arken Jeneratör markasını tesis ediyoruz. Güçlü adımlarımızla ve inançla ilerlediğimiz bu yolculuğumuzda kalitemizden hiç taviz vermedik. Müşteri memnuniyeti ve güvenilirliğimizi en önde tuttuk. Sizlerin müşteriyle olan doğrudan teması, markamızın temel değerlerini yansıtıyor” diye konuştu.

“Gerçek güç iş birliğiyle ortaya çıkar”

Arken Jeneratör Genel Müdürü Mustafa Küçükbaş ise, “Hepimiz biliyoruz ki tek başımıza ne kadar başarılı olabilirsek olalım, gerçek güç iş birliğiyle ortaya çıkar. Sizlerin Arken ailesine olan bağlılığı ve birlikte çalışma azmi, şirketimizin her geçen gün daha da güçlenmesini sağlıyor. Bu nedenle, işbirliğimizi daha da ileriye taşıyarak birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Sunumlar, soru-cevap ve önerilerle devam eden toplantı aile fotoğrafının çekimiyle sona erdi. Toplantı programı sonrasında gerçekleştirilen akşam yemeğinde hem Arken yetkilileri hem de bayiler geleceğe dair birlik mesajı vererek, 2024 hedefleri için moral ve motivasyon depoladı.