Amper Elektrik Win Eurasia 2024 Fuarı'nda Profesyonel Ziyaretçilerle Buluştu

4.7.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Amper Elektrik, Win Eurasia 2024, Amper Elektrik Win Eurasia 2024 Fuarı'nda Profesyonel Ziyaretçilerle Buluştu

Amper Elektrik olarak bölgenin ve sektörünün en büyük uluslararası sanayi fuarı olan Win Eurasia 2024 – World of Industry Fuarı’nda ürünlerini ve çözümlerini sergiledi.

60 yıla aşkın süredir yurt içi ve yurt dışında birçok başarıya imza atan, yerli, yabancı birçok projenin tedarikçiliğini üstlenen ve Türkiye'nin modern, köklü, yenilikçi kuruluşlarından birisi olmayı başaran Amper Elektrik 5-8 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen WIN EURASIA 2024 Fuarında yer alan standını yüzlerce sektör profesyoneli ziyaret etti.

Amper Elektrik’in standında sergilediği iç yıldırımlık sistemleri, dış yıldırımlık sistemleri, topraklama sistemleri, termokaynak sistemleri, uçak ikaz sistemleri ve izole ürünler ziyaretçiler tarafından ilgi ile incelendi. Stantta sergilenen ürünlerle ilgili ziyaretçilere gerekli teknik bilgiler Amper Elektrik’in yetkilileri tarafından aktarıldı.