Tork 6 Kıtada 45'ten Fazla Ülkeye İhracat Yapıyor

8.8.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Tork Bağlantı Elemanları, Tork 6 Kıtada 45'ten Fazla Ülkeye İhracat Yapıyor

1995 yılında hortum kelepçesi üretimi ile sektöre adım atan bugün ise 13000 metrekare üretim alanına sahip fabrikasından dünyanın 45’ten fazla ülkesine ihracat yapan Tork Bağlantı Elemanları üretimini gerçekleştirdiği kaliteli bağlantı elemanları ile başta otomotiv sektörü olmak üzere çok sayıda sektörün tercihi olmaya devam ediyor.

Tork Bağlantı Elemanları, 1995 yılında Hortum kelepçesi üretimi ile başladığı serüvenine bugün, 13000 m² faal kapalı alana sahip modern tesisinde geniş ürün yelpazesi ile 220'den fazla çalışanı ve altı kıtaya yaptığı ihracatla sektörüne yön veren örnek bir firma olarak yoluna devam etmektedir.

Yıllık 11000 ton sac ve 3000 tonluk plastik işleme kapasitesiyle hortum, ağır hizmet, havalandırma, boru kelepçesi ve plastik kablo bağı üretiminin yanı sıra otomotiv, hırdavat ve sabitleme sistemleri sektörüne verdiği mühendislik hizmetleri ile uluslararası alanda ülkemizi başarıyla temsil etmektedir.

2019 yılında Dilovası Makine Organize Sanayi bölgesine yeni yerine taşınan Tork, üretim kapasitesini iki katına çıkarmış ve yaptığı Ar-Ge yatırımları, geliştirdiği yeni ürünlerle müşteri odaklılığını benimseyerek kendini uluslararası alanda ön plana çıkarmaya devam etmektedir.

Tork Bağlantı Elemanları olarak Ar-GE sürecinden sevkiyat aşamasına kadar olan bütün süreçler uzman kadro yapımız tarafından uluslararası standartlar temel alınarak ISO 9001:2015 Kalite yönetim sistemi, IATF 16949:2016 Otomotiv Kalite yönetim sistemi ve ISO 14001:2015 çevre yönetim sistemi çerçevesinde yönetilmektedir.

Tork Bağlantı Elemanlarında AR-GE ve İnovasyon

Tork Bağlantı Elemanları firması olarak kurulduğumuz günden bu yana fark yaratan, yaratıcı ve özgür düşüncelere önem veriyoruz. İnovasyonu; sürdürülebilir, takip edilebilen, yararları ölçülebilen ve ulusal ve uluslararası alanda her zaman bir adım önde olmamız için gerekli bir sorumluluk ve kurum kültürü olarak benimsemekteyiz. Bu sürdülebilirliğimizi sağlamak için sistematik şekilde ve sürekli çalışıyoruz.

Tork Bağlantı Elemanlarıailesi olarak İnovasyonu çalışanlarımıza iş tanımlarından bağımsız olarak bir hayat felsefesi ve yaşamlarının bir parçası olarak yansıtmaya çalışıyoruz. Yaşama, çalışmalarımıza ve ürünlerimize müşteri gözü ile bakarak farklılık yaratmak için çıktığımız yolculuğumuza inovatif bir yaklaşım açısı sunuyoruz. Firmamızın sürdürülebilirliğinin inovasyondan geçtiğinin, tüm müşteri ve işbirlikçilerimize değer kattığının farkında ve bilincindeyiz.

Tork Bağlantı Elemanları firması olarak Ar-Ge bölümümüzün teknik ve uzman kadrosu ile müşterilerimize inovatif yaklaşımlar sunarak onların ihtiyaçlarına kesintisiz destek vermekteyiz. Firma bünyemizde hammadde haricinde kalan tüm makine ve ekipmanlarımız Ar-Ge uzmanlarımız tarafında geliştirilmiş olup Tubitak ile ortak yürütülen projelerle desteklenerek şirketimize artı bir değer olarak kazandırılmıştır.

Ar-Ge merkezimizin ilke ve esasları;

·Bağlantı elemanları sektöründe yeni ürünlerin geliştirilmesi hayata geçirilmesi

·Organizasyonların gelişmesi ve etkin yürütülmesini sağlayacak stratejik nitelikle alanlara odaklanmak,

·Benzeri zor bulunan yöntem, süreç ve ürünleri Ar-Ge yoluyla geliştirerek sürekli büyümek,

·Yeni geliştirilen ürünler ile bağlantı elemanları sektöründe kalite, teknoloji ve pazar payında lider konumda olmak,

·Ar-Ge ve üretim üssü konusunda uluslararası düzeyde saygın bir firma olmaktır.

Tork Bağlantı Elemanları’nın Ürün Yelpazesi Bulunan Ürünler

HORTUM KELEPÇELERİ

Delikli Hortum Kelepçesi, Kabartmalı Hortum Kelepçesi, Ağır Hizmet Hortum Kelepçesi, Delikli Hortum Kelepçe Kiti

DIN 3016 BAĞLANTI KELEPÇELERİ

Lastikli ve Lastik DIN 3016 Bağlantı Kelepçeleri

HAVALANDIRMA

Şerit Kelepçe 9 mm, Şerit Kelepçe 12 mm, Şerit Kelepçe Kit, Tork G Kelepçe

BORU KELEPÇELERİ

DG5 Lastikli Somunlu Boru Kelepçesi, DG5 Lastiksiz Somunlu Boru Kelepçesi, DG5 Lastikli Kombi Somunlu Boru Kelepçesi, DG5 Lastiksiz Kombi Somunlu Boru Kelepçesi , DG5 Ağır Yük Boru Kelepçesi

KABLO BAĞLARI

Standart Kablo Bağları, UV Dayanımlı Kablo Bağları, Renkli Kablo Bağları, Paslanmaz Çelik Kablo bağları, Tekrar Kullanılabilir Kablo Bağı, Kablo Bağı Dubeli

SIKMALI KABLO PABUCU ve EK MUFLAR

Standart seri, Eco seri, DIN serisi kablo pabucu

Standart ve Eco serisi ek muflar