XKoren Electric Fortune Türkiye Sürdürülebilirlik Forumuna Katıldı

30.5.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, XKoren Electric, Fortune Türkiye, XKoren Electric Fortune Türkiye Sürdürülebilirlik Forumuna Katıldı

XKoren Electric, sürdürülebilirlik alanında yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Fortune Sürdürülebilirlik Forumu'na davet edildi. XKoren Electric’i temsilen Genel Müdür Yardımcısı Harun Yerlikaya ve İnsan Kaynakları Sorumlusu Berin Ayhan bu önemli etkinlikte yer aldı.

Fortune tarafından düzenlenen Sürdürülebilirlik Forumu, iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirerek sürdürülebilirlik stratejilerinin ve yenilikçi çözümlerin tartışıldığı bir platform sunuyor. Bu yıl düzenlenen forumda, çevre dostu uygulamalar ve sürdürülebilirlik konularında önemli konuşmalar yapıldı ve sektörün geleceği ele alındı.

XKoren Electric Genel Müdür Yardımcısı Harun Yerlikaya, XKoren Electric' in sürdürülebilirlik alanındaki vizyonunu ve bu doğrultuda gerçekleştirdiği projeleri anlattı. Yerlikaya, "XKoren Electric olarak çevresel sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve sürdürülebilir enerji çözümleri geliştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız, enerji paradigmasının yeşil ve temiz enerjilere odaklandığı bu çağda, dönüşüme yol gösteren bir dünya markası olmak.Bu forumda bulunmak, sektörümüzün geleceğini şekillendiren yenilikleri ve stratejileri tartışmak için kıymetli bir zemin oldu. Ayrıca bir diğer önemli husus, sürdürülebilirlik sadece çevresel değil, aynı zamanda sosyal bir sorumluluktur. Çalışanlarımızın da bu konudaki farkındalığını artırmak ve sürdürülebilir iş uygulamalarını teşvik etmek, XKoren Electric' in öncelikleri arasında yer alıyor." şeklinde konuştu.

“XKoren Electric olarak, geleceğe yönelik sürdürülebilir çözümler geliştirmeye devam edecek ve bu tür etkinliklerde yer alarak sektörün öncüsü olmayı sürdüreceğiz.”