Adanex Elektrik Tesislerde Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisine Katıldı

1.6.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Adanes Elektrik, Adanex Elektrik Tesislerde Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisine Katıldı

Endüstriyel elektrik ürünleri üretimi ve satışı konusunda faaliyet gösteren Adanex Elektrik 2-3 Mayıs tarihleri arasında The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da düzenlenen Tesislerde Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi’nde ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Adanex Elektrik’in standında sergilediği Kablo Rakor Ve Aksesuarları, EMT Boru ve Aksesuarları, Spiral Boru Ve Aksesuarları, Hareketli Kablo Kanalları ve Gemi Malzemeleri sempozyum ve sergi ziyaretçilerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

İki ayrı stantta ürünlerini sergileyen Adanex Elektrik yetkilileri standı ziyarete gelen sektör profesyonelleri ile yakından ilgilenerek ziyaretçileri ürünlerle ilgili bilgilendirip ürünlerle ilgili sordukları soruları cevaplandırdılar.

Sergide sohbet ettiğimiz Adanex Elektrik yetkilileri Adenex Elektrik ürünlerinin kalitesinden dolayı tercih edildiğini belirterek tüm ürünlerin Adanex Elektrik garantisi altında olduğunu söylediler. Sergide ürünlerine  gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını söyleyen Adanex Elektrik yetkilileri Waterproof ürünler, exproof ürünler ve bağlantı ekipmanları ürün gruplarında sektörde söz sahibi olmak için emin adımlarla ilerlediklerinin altını çizdiler.