Light + Intelligent Building Istanbul: Aydınlatma ve bina otomasyon teknolojileri endüstrisinin yeni buluşma noktası

4.10.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, İstanbul Light, Light + Intelligent Building Istanbul: Aydınlatma ve bina otomasyon teknolojileri endüstrisinin yeni buluşma noktası

Başta Frankfurt olmak üzere, dünyanın farklı noktalarında 20 yılı aşkın süredir aydınlatma, elektrik mühendisliği, ev ve bina otomasyonu ve bağlantılı güvenlik teknolojisi sektörlerindeki üreticileri, mimarlar, iç mimarlar, tasarımcılar, kontrat profesyonelleri, mühendisler ve distribütörler ile bir araya getiren Light + Building markası, 2024 yılından itibaren düzenlenecek yeni bir fuarla kıtaların buluşma noktası İstanbul’a geliyor.

Messe Frankfurt Istanbul organizasyonu ve Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği (AGİD) desteği ve uzmanlığı ile hayata geçecek Light + Intelligent Building Istanbul fuarı, sadece Türkiye’den değil, tüm dünyadan üreticilerin fuarda katılımcı olarak yer alıp ürünlerini sergileyebileceği ve ağırlıklı olarak yakın coğrafyadan satın almacılarla bir araya gelebilecekleri bir ticaret ortamı sunacak.

Tüm dünyadan sektör profesyonellerini Almanya’nın Frankfurt şehrinde bir araya getiren Light + Building fuarının düzenlendiği çift yıllarda Light + Intelligent Building Istanbul fuarı, sektörel gelişmeler, trendler ve geleceğe dair öngörülerin paylaşılacağı bir seminerle birlikte butik bir konseptte düzenlenecek. Light + Intelligent Building Istanbul fuarının ilk versiyonu, 27–29 Kasım 2024 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda bu konseptle yapılacak. 2024 fuarı için katılımcı kayıtlarının ise yeni yılın ilk aylarında başlaması planlanıyor.

2025 yılından başlayarak, Frankfurt’ta yapılan Light + Building fuarının olmadığı tek yıllarda Light + Intelligent Building Istanbul fuarı, tüm dünyadan katılımcıların diledikleri büyüklükte tasarladıkları stantlar ile katılım gösterebilecekleri büyük bir ticaret platformu niteliğinde olacak. Bu sayede katılımcıların ve fuar ziyaretçilerinin fuar hazırlıkları için hem finansal hem de harcanan zaman ve efor açısından tasarruf etmesi amaçlanıyor.

Light + Intelligent Building Istanbul – Geleceğin yeni buluşma noktası 27 – 29 Kasım 2024, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı