Raven Enerji 16.Uluslararası SolarEX İstanbul Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarına Katıldı

13.5.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Raven Enerji, SolarEX İstanbul, Raven Enerji 16.Uluslararası SolarEX İstanbul Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarına Katıldı

Raven Enerji 4-6 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen SolarEX İstanbul Fuarı’ında enerjiye dönük çözümlerini ve ürünlerini sergiledi.

Firmamız RAVEN ENERJİ olarak, 34,5 kV, 154 kV ve 380 kV gerilim seviyelerin de enerji iletim hatları ve trafo merkezlerinin proje ve tesis işleri yapmaktayız. Firmamız Ankara Merkezli olup, 12 yılı aşkın süredir aktif olarak TEİAŞ, TEDAŞ ve özel yatırımcıların tesis işlerini yapmaktadır. Alanın da uzman kadromuz ile mühendislik firmasıyız.

Firmamızın iştigal konuları yalnızca yüksek gerilim alanıdır ve sektörümüzde dışa bağımlılığımız yoktur. Şöyle ki; Firmamız bünyesinde bulunan makine parkurumuz ile direk temellerinden tutun, iletken çekimine kadar kullanılacak tüm teçhizat firmamız bünyesin de demirbaş olarak mevcuttur. İletken çekimin de kullanılan özel teçhizatlar (yatay vinç olarak adlandırılan tel çekme makinaları ve aksesuarları, ZECK ve TESMEC marka) firmamız bünyesindedir ve dış kiralama yapmamaktayız. Firmamız bünyesin de iletken çekim ekibi istihdam edilmektedir.
 
Nisan 2024’te 16.Uluslararası Solarex İstanbul Güneş Enerjisi ve Teknolojileri fuarına katılım sağladık.
Bakanlığın açıklamış olduğu yeni kapasiteler ile yenilebilir enerji tarafındaki hareketlilik Enerji nakil hatları ve trafo merkezi ihtiyacını da beraberinde getirmektedir. Bu bağlamda birçok müşteriden; 34,5 -154-380 kV gerilim seviyesinde enerji nakil/iletim hattı proje ve tesis işlerini kapsayan teklif talepleri alıyoruz