Prestijli İnşaat Projelerinde Fark Yaratıyor Velux Ankara Projesinde Günsan Eqona Tercih Edildi

17.2.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Günsan Elektrik, Prestijli İnşaat Projelerinde Fark Yaratıyor Velux Ankara Projesinde Günsan Eqona Tercih Edildi

Günsan Elektrik, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen inşaat şirketlerinin projelerine çözüm sunmaya devam ediyor. Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve A City ortak girişimiyle Ankara'da hayata geçirilen Velux Ankara Projesi, Günsan tasarımlarıyla fark yaratıyor.

Günsan Elektrik, gelişen dünyanın değişen ihtiyaç ve taleplerine göre şekillendirdiği 17 bin parçalık ürün gamıyla Türk ekonomisinin lokomotif sektörü inşaat endüstrisi için anahtar, priz ve elektrik ekipmanları üretiyor. Hem Türkiye’nin hem de dünyanın dört bir yanındaki prestijli gayrimenkul projelerini aydınlatmaya devam ediyor.

Son olarak Ankara'nın doğal güzelliklerine adapte olan, diğer yandan da modern hayatın tüm gereksinimlerini karşılayan Velux Ankara Projesinde Günsan ürünleri tercih edildi. Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmalarının ortak girişimiyle ortaya çıkan projede Eqona Mocha tasarımı yer aldı.