Lincoln Electric Türkiye, WIN EURASIA 2024'te Yenilikçi Çözümleriyle Dikkat Çekti

3.8.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Lincoln Electric Türkiye, WIN Eurasia 2024, Lincoln Electric Türkiye, WIN EURASIA 2024'te Yenilikçi Çözümleriyle Dikkat Çekti

Makine, kaynak, otomasyon, lojistik ve enerji sektörlerinden profesyonelleri, uzmanları ve karar vericileri bir araya getiren WIN EURASIA 2024'te Lincoln Electric Türkiye, yenilikçi ürünleri ve ileri teknoloji çözümleriyle dikkat çekti. Özellikle, Lincoln Electric’in otomasyon alanında sunduğu başta Hyperfill uygulaması olmak üzere gelişmiş çözümler ve Vrtex 360 Compact Kaynak Eğitim Simülatörü, ziyaretçilerin yoğun ilgisini topladı.

Bunun yanı sıra, Askaynak 355SP ve 505SP hem sinerjik hem de pulse mod özelliğinin yanı sıra inverter teknolojisine sahip gazaltı kaynak makineleri ile Askaynak 405CEL selülozik elektrod yakabilen kaynak makinesi de fuar standının öne çıkan ürünleri arasında yer aldı.

Etkinlik boyunca Lincoln Electric Türkiye standında uzmanlar, ürün demoları ve teknik bilgilerle ziyaretçilere rehberlik etti. Sektörün geleceği ve kaynak teknolojilerindeki yenilikler hakkında bilgi veren paneller ve atölye çalışmaları da katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Lincoln Electric Türkiye, imalat sanayisine sunduğu ileri teknolojiye dayalı yenilikçi çözümler ile birlikte fuarın en dikkat çeken firmalarından biri oldu.

Lincoln Electric Türkiye’nin yenilikçi, teknolojileri ile tanışmak ve demo taleplerini ileterek yerinde deneyimlemek için lincolnelectric.com.tr adresinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.