KNL Üretimini Gerçekleştirdiği Kablo Taşıma Sistemlerini İzmir’de Düzenlenen Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’nde Ziyaretçilerle Buluşturdu

11.12.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, KNL Kablo Taşıma Sistemleri, KNL Üretimini Gerçekleştirdiği Kablo Taşıma Sistemlerini İzmir’de Düzenlenen Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’nde Ziyaretçilerle Buluşturdu

2008 yılında Kablo Taşıma Sistemleri üretimi yaparak İzmir’de faaliyetlerine başlayan özellikle kablo kanalları üretimi konusunda sektörünün önde gelen firmalarından birisi olma başarısını gösteren KNL Kablo Taşıma Sistemleri 1-3 Kasım 2023 tarihleri arasında İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde 7. Si düzenlenen Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’nde üretimini gerçekleştirdiği kablo taşıma sistemlerini sergiledi.

Sergi boyunca üretimini gerçekleştirdi kablo taşıma sistemlerini sergileyen KNL Kablo Taşıma Sistemleri’nin ürünleri ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Standa gelen sektör temsilcileri ile yakından ilgilenen KNL yetkilileri ziyaretçilerin ürünlerle ilgili merak ettikleri bütün soruları sorularını cevaplandırdılar.

İzmir ve çevresindeki ilerde gerçekleştirilen projelerde kalitesinden dolayı tercih edilen ve özellikle bu bölgelerde kalitesini kanıtlayan KNL Kablo Taşına Sistemlerinin yetkilileri sergide ürünlerine gösterilen ilgiden dolayı bir hayli mutlu olduklarını belirterek bu ve buna benzer etkinliklerde ziyaretçilerle buluşarak uluslararası bir marka olma yolunda ilerleyeceklerinin altını çizdiler.