Doğanateş Elektrik Müsiad Expo 2022 Fuarı’na Katıldı

7.11.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Doğanateş, Musiad Expo, Mahmut Asmalı, Doğanateş Elektrik Müsiad Expo 2022 Fuarı’na Katıldı

Türkiye'nin önde gelen pano üreticilerinden birisi olmayı başaran Doğanateş Elektrik, 2-5 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecen Müsiad Expo 2022 Fuarı’nda ürünlerini sergiledi.

Bu yıl 19’uncu kez düzenlenen karma ticaret fuarı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Müsiad Expo 2022 Fuarı dünyanın dört bir yanından yatırımcı, sanayici ve girişimci iş insanını İstanbul’da bir araya getirdi.

Her yıl düzenli olarak Müsiad Expo Fuarı’na katılan Doğanateş Elektrik üretimini gerçekleştirdiği elektrik panolarını, kablo kanallarını, rack kabinlerini ve aydınlatma ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Ülkemizden ve dünyanın çok sayıda ülkesinden gelen ziyaretçileri standında ağırlayan Doğanateş  Elektrik  yetkilileri ürünlerle ilgili ziyaretçileri bilgilendirip ziyaretçilerin ürünlerle ilgili sorularını cevaplandırdılar.

Müsiad Başkanı Mahmut Asmalı’nın da ziyaret ettiği Doğanateş Elektrik standı fuar boyunca müşterilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.