TEKNOLİNE Akıllı Ev Sistemleri İle Yaşamınız Kolaylaşıyor

27.2.2022 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, TEKNOLİNE, TEKNOLİNE Akıllı Ev Sistemleri İle Yaşamınız Kolaylaşıyor

SektÖrde 30 yıllık tecrübeye sahip olan Tekniksat Group kuruluşu Teknoline Teknolojik Sistemleri A.Ş. elektronik üretim ve Ar-Ge yapan ideal teknolojik çözümleri müşterilerine sunan firmadır. Toplamda 7500m2lik üretim tesisinde 35'den fazla ülkeye ihracat yapan Teknoline başarı ile tamamlanan 8 adet Tübitak projesi ile Ar-Ge Zayıf Akım Teknolojileri kulvarında, Dünyada ve ülkemizdeki tüm iş ortaklarımızın, müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun olan teknoloji ürünlerinin ve hizmetlerinin üreticisi konumundadır.

Teknoline bir dünya markası yapma hedefinde kararlı adımlarla ilerlerken bu yolculukta Zayıf Akım Teknolojileri alanlarında hacimli ve katma değerli iş modelimiz yanı sıra konularında keşif, teklif, üretim, montaj ve satış sonrası hizmetleriyle kişiye özel hizmet üretmektedir.

TCP/IP İnterkom Sistemi

IP interkom sistemleri network alt yapısı kullanan ileri teknoloji ve özellikleri barındıran sistemdir. Evlerde daireler arası görüşme, kapı ile görüşme, güvenlik ile görüşme ve bağlı bulunan kamera sistemini izleme gibi kabiliyetleri vardır.

Daire içi monitörünüze daire içerisinde bulunan alarm dedektörleri bağlayıp (hareket, duman, gaz, su sensörü vb.) alarm sistemi gibi kullanabilirsiniz ve alarm durumu ister sitenizin güvenlik merkezine isterseniz mobil telefonunuza anlık olarak düşmesini sağlayabilirsiniz.

Dış kapı üniteleri şifreli (daireye özel yada genel), kart okuyuculu (temassız kredi kartı veya İstanbul kart vs.) gibi kolay giriş yöntemleri ile daha güvenilir bir giriş kontrolü sağlar. HD kalitesinde görüntü ve ses iletimi sağlar ve analog sistemlerde sık yaşanan parazitli görüntü ve ses iletimi kesinlikle yaşanmaz.

Güvenlik konsolu ile daireler arası görüşme yapmanızı sağlayan bir ağ oluşturup, güvenlik personeli ile görüşme sağlarsınız. Güvenlik personelinin dairenize gelen misafirleri size bildirmesi halinde bağlı bulunan kameradan gelen misafirinizi görüntüleyebilirsiniz.

Daha çok toplu konut alanlarında tercih edilen IP interkom sistemi TEKNOLİNE markası ile daha kolay kullanım ve yönetim ayrıcalığına sahip olursunuz.

Akıllı Ev Teknolojisi

Akıllı ev sistemini; günlük yaşamımızın bir parçası olan evimizdeki cihazların ister evden ister uzaktan kolay ve hızlı bir şekilde kontrol edilebilmesi, cihazların topladıkları bilgilerle belirli işleri kontrol edebilmeleri ve yangın, su basması, hırsız gibi istemediğimiz olaylara karşı güvenlik seviyemizin arttırılması şeklinde özetleyebiliriz. Kısacası akıllı ev yönetim sistemleri, ev yaşamımızı kolaylaştırmak ve güvenlik seviyemizi arttırmak üzerine kurulu bir dünyadır.

Lambaları açıp kapatmak, oda sıcaklığını ayarlamak, evden çıkarken ışıkları söndürülmesi, panjurların kapanması, ısıtmanın minimuma inmesi, alarmın devreye girmesi veya eve geldiğimizde her şeyin istenen duruma geri dönmesi akıllı ev yönetiminin bir parçasıdır. TEKNOLİNE akıllı ev sistemleri ile istemiş olduğunuz senaryoları oluşturup tek bir tuş ile bu senaryoları gerçekleştirmek sadece parmaklarınızın ucunda.

 Akıllı ev yönetimi artık evler için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Akıllı ev sistemleri size ve ülke ekonomisine ciddi enerji tasarrufu da sağlayabilen bir sistem olduğu için ekonomi sağlayan sistemlerdir.

TEKNOLİNE, akıllı ev yönetimini IP tabanlı akıllı interkom sistemi üzerinde gerçekleştirmektedir. Türkiye’de geliştirilen TEKNOLİNE akıllı ev sistemleri, yerli mühendisler tarafından geliştirilmiş ve her türlü yeni ihtiyaca açık olacak şekilde tasarlanmıştır.