Mutlusan ve Koza Elektromarket Mutlusan Akademi Bilgilendirme Toplantısında Bir Araya Geldi

7.9.2021 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Koza Elektromarket, Mutlusan, Mustafa Kaçmaz, Hıdır Kaçmaz, Ercan Yıldız, Mutlusan ve Koza Elektromarket  Mutlusan Akademi Bilgilendirme Toplantısında Bir Araya Geldi

Ülkemiz elektrik ve aydınlatma sektörünün önde gelen üreticilerinden Mutlusan, Mutlusan Akademi'nin ürün bilgilendirme toplantısında Koza Elektromarket yetkilileri ile bir araya geldi.

Mutlusan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz ve Mutlusan Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Kaçmaz’ında bulunduğu toplantıda Mutlusan’a katkılarından dolayı Koza Elektromarket Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yıldız’a plaket verildi.

Mutlusan gibi ülkemizde ve dünyada isim yapmış bir üreticinin bayisi oldukları için çok şanslı olduklarını belirten Koza Elektromarket Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yıldız kendilerine verdikleri destekten dolayı başta Mutlusan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz olmak üzere tüm ekibine teşekkür ettiğini söyledi.

İma Lighting’in Yeni Yüzü

Ampul üretimi konusunda sektörün önde gelen firmalarından birisi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İma Lighting yeni kutu tasarımları ile müşterilerinin raflarında yer almaya başladı.

Üretiminin üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen tüketicilerin tercihi olmaya başlayan İma Lighting ürünleri yeni kutu tasarımları ile tüketicilerden tam not almayı başardı.

Anahtar Prizde İnanılmaz Kampanya

Koza Elektromarket yeni kampanyası ile belli bir miktarın üzerinde satış yapan müşterilerini ödüllendiriyor.

Ödüllerden birisi Kıbrıs tatili, diğer ödüller ise Bosch profesyonel kırıcı delici matkap ve Bosch akülü vidalama. Bu ödüllere sahip olmak isteyen Koza Elektromarket müşterilerinin 10.000 TL ile 25.000 TL aralığında satış yapması gerekiyor.