Milled’in Kaliteli Aydınlatma Ürünleri Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Yoğun İlgi Gördü

20.1.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Milled, Milled’in Kaliteli Aydınlatma Ürünleri Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Yoğun İlgi Gördü

Kayseri’de kurulan, iç mekan, dış mekan ve endüstriyel aydınlatma ürünleri üretimi konusunda bölgesinin ve sektörünün önde gelen üreticilerinden biri olmayı başaran Milled İstanbul Pullman İstanbul Hotel and Convention Center’da düzenlenen Uluslararası Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda ürünlerini sergiledi.

2 gün süren ve Türk-Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda Milled kalitesini başta arap ülkeleri olmak üzere dünyanın 29 ülkesinden gelen ziyaretçilerle buluşturdu. Fuar boyunca Milled’in standı ziyaretçi akınına uğradı. Standı ziyaret eden ziyaretçilerle yakından ilgilenen Milled yetkilileri ürünlerle ilgili ziyaretçileri bilgilendirip ziyaretçilerle işbirliği yapma konusunda karşılıklı görüşmelerde bulundular.

Milled Hakkında

Hayatınızda ki gerçek renkleri bizimle yakalayın. Kaliteli aydınlatma kaliteli ışığın analizi ile başlar. Işığın ne olduğunu anlamak AR-GE kapısını aralar ve ancak bu durumda nitelikli ürünler elde edilebilir.

Milled, teknik ve görsel kabiliyetlerini bir araya getirerek, sürdürülebilir hizmet için gelişme ve yenilenmeye tutkuyla bağlı bir ekip. Aydınlatma sektöründeki yeni nesil bileşenleri kullanarak üstün kaliteli, inovatif, verimli ürünler ortaya çıkarıyor. Bu sayede müşterilerine maksimum faydayı en uygun maliyetle sunuyor. Ticari faydanın ilk yatırım maliyetiyle değil, dönemsel sonuçlarla ortaya çıktığının farkında olarak hareket ediyor.