ZONEX, Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi'nde Yüzde Yüz Yerli Üretim Olan Zonex Marka Exproof Ürünlerini Sergiledi

28.6.2024 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, ZONEX, Zone Elektrik, ZONEX, Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi'nde Yüzde Yüz Yerli Üretim Olan Zonex Marka Exproof Ürünlerini Sergiledi

ZONEX 2-3 Mayıs tarihleri arasında The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da düzenlenen Tesislerde Proses Emniyeti Sempozyumu ve Sergisi’nde üretimini gerçekleştirdiği Kaliteli Exproof Elektrik ve Aydınlatma Ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

ZONEX Üretimini Gerçekleştirdiği Kaliteli Exproof Elektrik ve Aydınlatma Ürünleri İle Müşterilerinin İthal Ürünlere İlgisini Azaltmayı Hedefliyor

ZONEX, başta ülkemiz, sonrasında yakın çevremizdeki komşularımızın Exproof ihtiyacını karşılamak üzere, personelinin tecrübesine güvenerek sanayi şehri Gebze’de kurulmuştur IS09001 ile belgelediği kalite anlayışıyla, müşterilerini ithal ürün mecburiyetinden kurtarmayı hedeflemektedir.

Zone Elektrik Makine Mühendislik İmalat San. Tic. Ltd. Şti. başta ülkemiz olmak üzere, çevre ülkelerin Exproof ürün ihtiyacını karşılamayı kendisine hedef bilmiş, personelin tecrübesine güvenerek yola çıkmıştır.

Sanayinin kalbi olan Gebze de faaliyetine başlayan şirket, başta İstanbul olmak üzere, sanayi malzemeleri pazarı için önemli merkezlere yakınlığı ile avantaj sağlamayı amaçlamaktadır.

Kazancını yatırıma dönüştürerek ürün gamını arttırmak hedefinde olan firmamız, üretiminde bulunduğu ürünlerde, kaliteden ödün verme şansının olmadığının bilincindedir. Her geçen gün, kaliteyi ve ürün güvenliğini arttırıcı çalışmalar yürütmektedir.

Exproof elektrik malzemeleri piyasasında, kullanıcıların ihtiyacı olan her çeşit ürünü üretecek teknoloji ve mekanizmaya sahip olmak zorunda olduğunun bilincinde olan firmamız, ürün tasarımında kalite ve güvenlikten sonra, son kullanıcı için estetik ve kolay kullanımı sağlayıcı ürün tasarımını öncelemektedir.

Exproof ürün üretme girişiminde bulunmasının temel bir kaç sebebi vardır;

·İthal edilen ürünlerin ülke ekonomisine verdiği zararı mümkün mertebe azaltmak.

·Yerli ürünlerle, yerli sanayinin kaliteli exproof ürün ihtiyacını karşılamak.

·Ülkenin “yanıcı ve patlayıcı ortamlarda alınması gereken önlemler alanında daha hızlı yol almasına katkıda bulunmak.

·Komşu ve kardeş ülkelerin exproof ihtiyacını Avrupa’dan önce Türkiye’den karşılamasını sağlamak.

·Her ne olursa olsun, üretimin kalkınmaya ve güçlenmeye etkisinin farkında olmak.

ZONEX’in ürün yelpazesinde başta  Exproof Armatürler olmak üzere; EXIT Yön Armatürü, Led Projektörler, Exprooff Pano, Exproof Anahtarlar, Exproof Buatlar, Exproof Kablo Rakorları, Exproof Kör Tapalar, Exproof Motor Koruma Şalteri, Exproof Tank Armatürleri, Exproof Fiş-Priz Setleri, Exproof Grup Glop Armatürler yer alıyor.