Sinomak Otomasyon IMATECH Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi

16.4.2023 Elektrik Dünyası Dergisi, Haber, Sinomak, Mehmet Sarı, Sinomak Otomasyon IMATECH Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi

2009 yılından bu yana Çin’de yerleşik olarak, Türkiye’nin ve Avrupa’nın önde gelen şirketlerine Çin’den 500`ü aşkın makine ve binlerce yedek parça tedariki yaparak başlayan Hüseyin Ateş, çalışmalarına Türkiye’de Sinomak olarak devam ediyor. YIDA LASER TECHNOLOGY CO LTD`nin Türkiye ve Avrupa’daki tek yetkili distribütörlüğünü alarak ve stratejik ortaklık kurarak Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Türk ve Çinlilerden oluşan teknik servisi ile 7/24 teknik servis hizmeti ve stoktan yedek parça desteği sağlıyor. Doğru iletişim, yerinde hizmet ve fabrikadan direk fiyat avantajı sayesinde kısa sürede Türkiye ve Avrupa’ya birçok makine satışı gerçekleştirmeyi başardı. 15.03.2023 tarihinde IMATECH - Endüstriyel Üretim Teknolojileri Fuarı’na katılım sağlayan Sinomak Çin lazer işletme teknolojisini, en iyi kalite ve en uygun fiyatlar ile daha fazla tanıtma, Türkiye’nin önde gelen firmalarına kazandırma fırsatı yakaladı.

Sinomak Otomasyon olarak en büyük kazanım ise Denizli Maksiad Makine Sanayici İş İnsanları Derneği Başkanı ve Zimek makine yönetim kurulu başkanı sayın Mehmet Sarı ile müthiş bir iş çıkaran Sinomak ekibinin yaptığı ticaret oldu. Sinomak bu ve bunun gibi birçok satış yaptığı ve bağlantı kurduğu verimli bir fuar geçirdi.